Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie.
Более подробная информация о файлах cookie.
Naminės dešrelės, avienos guliašas, duonos ir samanės ledai, naminiai didžkukuliai – tik keli firminiai, nacionalinių patiekalų atstovai „Stiklių“ Aludėje. Meniu pagrindą sudaro tarpukario Lietuvos virtuvės patiekalai. Jis suskirstytas į du tipus: tautinio paveldo ir tarpukario Lietuvos. Neišsigąskite kokybės kartelę aukščiausiai užkeliančio vardo „Stikliai“, Aludėje visuomet puikus ne tik kokybės ir skonio, bet ir kainos derinys.
,,Stiklių’’ namai jau seniai neįsivaizduojami ir be savo aludės, aukštame lygyje reprezentuojančios mūsų šalies kultūros istoriją bei gastronomijos ypatumus. Mėgstama ir populiari turistų ir vilniečių tarpe, 60 vietų aludė yra įsikūrusi senamiesčio širdyje, šalia žymaus viešbučio „Stikliai“, per du aukštus - apačioje restauruotas XVII a. rūsys, viršuje - autentiškos Lietuvos istorijos tarpsnio restorano salė.
Aludėje - platus lietuviškų gėrimų ir alaus asortimentas: alus, gira, midus, trauktinės, naminė degtinė – lietuviška samanė. „Stiklių“ Aludė palaiko ir vietinius lietuviškus ūkius: avys auginamos specialiai restoranui, daržovės, žalumynai, vaisiai ir prieskoniai auginami „Stiklių“ nuosavame ūkyje Dubingiuose.
Aludės pasididžiavimas – jau minėtieji didžkukuliai su mėsos arba varškės įdarais. Nenustebkite – užsisakius jų reikės palaukti, mat gaminame jie taip, kaip namuose ir ant stalo patiekiami tik „ką tik išvirti“. Nors virtuvėje tikrai nevengiama naujovių, restorano komanda labiausiai didžiuojasi tuo, jog kad saugo lietuviškas tradicijas ir autentiką. Svečiams pageidaujant, rengiami folklorinio ansamblio koncertai.