Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie.
Более подробная информация о файлах cookie.
Legendinė Kauno čeburekinė: įminti tikrojo čebureko paslaptį reikia ne tik kokybiškų miltų, bet ir meilės maistui
Dideli, skanūs, išskirtiniai. Tačiau svarbiausia – tikri. Tokie palyginimai jau ne vienerius metus lydi legendinę Kauno čeburekinę. Kaune ji veikia apie 15 metų, kelis kartus keitė savo buvimo vietą. Galiausiai grįžto į pradinį tašką – Kauno prekybos miestelį „Urmas“.
Čeburekas, pavadintas „greituoju maistu“, įsižeistų
Čebureko nederėtų vadinti „greituoju maistu“, nes taip įžeistume patį čebureką. Tie, kurie jam skiria tokį apibūdinimą, greičiausiai nė nežino, kiek darbo, laiko, pastangų ir meilės reikėjo sukuriant burnoje tirpstančio čebureko receptą.