Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie.
Более подробная информация о файлах cookie.
Keturių žvaigždučių verslo klasės viešbutis „Daugirdas“ kviečia Jus ne tik apsistoti unikaliame XVI–XIX amžiaus dvasia alsuojančiame architektūriniame paminkle, bet ir skaniai, gražiai pavalgyti bei gerai praleisti laiką restorane Kaune. Taip pat tai puiki vieta jauniesiems, organizuojantiems vestuves restorane Kaune arba kitoms individualioms Jūsų šventėms. XVI a. gotikiniuose rūsiuose su tapytomis freskomis Jūsų laukia 4 restorano salės. „Vyno“ salėje įrengta 18 sėdimų vietų, vyksta degustacijos ir mokymai besidomintiesiems vynu ir gastronominėmis naujienomis. „Kolonų“ salėje prie bendrų stalų galime susodinti iki 90 žmonių arba ji gali būti naudojama kaip banketinė salė su 8 apvaliais dešimtviečiais stalais. Ši salė yra pati didžiausia, dažnai naudojama įvairioms konferencijoms ar dideliems pobūviams. „Flambe“ salė puiki vieta dalykiniams pietums ar uždaram vakarui su bičiuliais. Salėje telpa iki 18 žmonių arba 22 banketo metu. Ji gali būti lengvai transformuojama į pasitarimų salę. „Židinio“ salėje su senoviniu židiniu, vienu metu galime aptarnauti iki 60 svečių, banketui paruošti 72 vietas. Kiekvienoje erdvėje galimi įvairūs stalų išdėstymo variantai, banketo tipai, puošyba pagal šventės tematiką. Kas kartą šventę kuriame Jums.
Ketvirtame viešbučio aukšte yra didelė lauko terasa su pavėsinėmis, kuri veikia tik vasarą ir idealiai tinka kokteilių vakarėliams, furšetams, vestuvių pobūviams ar kitoms asmeninėm šventėm. Nuo terasos atsiveria nuostabi senamiesčio stogų panorama ir galima sakyti, kad šventė vyko, kai ranka dangų pasiekti galėjau.
Mūsų restoranas yra pirmajame viešbučio aukšte. Čia laukiami ne tik viešbučio gyventojai, bet ir miesto gyventojai bei svečiai.
Restorano meniu gausus įvairių patiekalų. Čia galite mėgautis naujais šefo Audriaus kurtais patiekalais! Meniu vyrauja griliaus skoniai: siūlysime brandintos jautienos išpjovos arba antrekoto steiką, „Angus” jautienos mėsainį, veršienos nugarinės arba ėriuko kumpio kepsnį, paukštienos ir žuvies patiekalus. Garnyrus galėsite pasirinkti patys, kad sukurtumėte savo mėgstamą derinį.
Be to, turime specialius užkandžių padėklus, skirtus dalintis – tartar‘ų, brusketų, mėsų ir sūrių rinkinius. Rinkinyje „Draugams“ siūlome ant žarijų keptas tigrines krevetes, Čederio sūrio spurgytes, aštuonkojų kamuoliukus, kt. Dalinimasis maistu suartina, todėl kviečiame Jus atsivesti draugus ir mėgautis bendravimu bei išskirtiniais skoniais.