Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie.
Более подробная информация о файлах cookie.
Vaikščiodami senamiesčio gatvėmis, artėjant prie Aušros vartų sušąlusius mielai priims jaukus restoranas „BUnte GAns".
Vokiškas alus, vynas, o ir maistas – dešrelės, šniceliai, karkos – pasakiškai skanūs. Dešrų čia net 9 rūšys, visos iš Vokietijos. Kraujinės dešros arba šviežios mėsos dešros Mettwurst vargu ar dar Lietuvoje kur berasite... O Vienos šniceliai - kaip ir priklauso - iš veršienos. Be abejonės- restorano pasididžiavimas- didžiulės, kartais iki 2 kilogramų sveriančios aluje virtos, po to apkeptos karkos, kurios Bavarijoje vadinamos Eisbein. Neretai užsienio svečiai tik atvykę į Vilnių atskuba paskanauti pasiilgtųjų karkų...
Svarbią vietą restorano valgiaraštyje užima tarptautinės virtuvės patiekalai. Pirmiausiai didkepsniai iš jautienos, elnienos, šernienos ar avienos. Firminis restorano patiekalas pagal pavadinimą, aišku, yra kepta žąsies krūtinėlė (vokiškai BUNTE GANS yra marga žąsis). Žuvies mėgėjams - visada šviežios keptos dorados, žuvies krepšeliai, midijos grietinėlėje.
Restoranas Bunte Gans iš Vokietijos atsiveža alų ir vyną.
Garsieji rislingai iš Mozelio slėnio ir trijų rūšių pilstomas alus Zoller-Hof iš Švabijos yra lankytojų vertinami labai aukštai. Taip pat galima paragauti vokiško šnapso Obstler ir Furst Bismark.
Restoranas Bunte Gans yra pelnęs diplomą - TRIPADVISOR „Certificate of Excellence 2018 WINNER"
Restoranas „Bunte Gants" nedidukas, bet labai jaukus. Čia telpa sėdinčių 50 vietų. Restoranas dirba nuo 12 iki 24 valandos, savaitgaliais žinoma ilgiau. Salės sienos dekoruotos gražiomis vizualizacijomis, staliukai dengti baltomis staltiesėmis.