Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie.
Более подробная информация о файлах cookie.
Profesionalūs virėjai iš Uzbekijos, charakteringiausi Vidurio Azijos patiekalai ir dėmesys interjero detalėms – visa tai autentika alsuojantis Bukhara restoranas, įsikūręs sostinės širdyje.
Viduriniosios Azijos tautos – vienos vaišingiausių visame pasaulyje. Tai neabejotinai pajusite ir restorane Bukhara: sodrūs, ant gyvos ugnies gaminamų, patiekalų aromatai, ryškūs tradicinių patiekalų skoniai. Pietums ar vakarienei šiame restorane susiplanuokite bent kelias laisvas valandas ir mėgaukitės svetingumu ir patiekalais, kokių Vilniuje nerasite niekur kitur. Restorane patiekamas tik halal maistas, paruoštas laikantis visų musulmoniškų tradicijų.
Į restoraną geriausia eiti su kompanija, tuomet galėsite išragauti daugiau skirtingų patiekalų. Pažintį su Uzbekijos virtuve ir Bukhara meistrų darbu pradėkite nuo Uzbekų virtuvės karaliaus – plovo. Išsirinkite mėgstamiausią šašlyką, kurių čia gaminama bent 10 rūšių, būtinai paragaukite didžiųjų uzbekiškų koldūnų Mantų ir pyragėlių su aviena – Samsa. Patiekalams gaminti naudojamos sezoninės, vietinės žaliavos. Drąsiai dalinkitės savo pastebėjimais apie patiekalus su restorano komanda, mat meniu čia keičiamas atsižvelgiant į lankytojų pastabas ir pasiūlymus.
Bukhara – originalus pasirinkimas ir ieškant autentiškos vietos pobūviui ar įmonės renginiui. Vienu metu, dvejose salėse, čia gali švęsti iki 100 žmonių, o restorano komanda pasirūpina visai organizaciniais klausimais.