Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie.
Более подробная информация о файлах cookie.
Restorano „Borsch“ idėja gimė 2009 metais. Norėjome sukurti tokį restorą, kuriame būtų gardus maistas, aplinka neįpareigotų, kaina atitiktų prekę ir aptarnavimas būtų toks, už kurį šiais laikais visur kitur mokama labai brangiai. Čia nėra specialiai kurto stiliaus, tiesiog stengėmės įkvėpti gyvybės seno restorano daiktams ir atsinešėme šiek tiek naujų. Visus paveikslus, iš asmeninės kolekcijos, restoranui dovanojo dailininkas, scenaristas, kinematografas, režisieriaus, iškilus Lietuvos menininkas Jurijus Grigarovičius.
Restorano pavadinimas tiesiogiai atspindi koncepciją – siūlome įvairių rūšių barščių ir planuojame didinti jų asortimentą. Turite savo recepta? Pasidalykite su mumis – būsime labai dėkingi! Mūsų virtuvė - slaviška, tiksliau – ukrainietiška. Tai maistas, kuris gerai žinomas ir kasdien valgomas namuose. Mūsų profesionalios ir išradingos vyriausiosios virėjos Aldonos Gečienės pastangomis jis tapo šiuolaikiškesnis ir gardesnis.
Restoranas išsidėstęs per du aukštus, jį sudaro trys restorano salės: erdvi banketinė salė, baro salytė ir rūsio. Iš viso yra 105 sėdimos vietos, taip pat turime mažą lauko kavinę, veikiančią geru oru. Restoranas puikiai tinka verslo susitikimams – čia veikia nemokamas belaidis internetas, kiekvienoje salytėje yra įrengti dideli plačiaekraniai LCD televizoriai. Niekada nesakome „ne“ savo klientui ir prisideriname prie visų mūsų kliento norų. Rengiame išvažiuojamuosius banketus.