Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie.
Более подробная информация о файлах cookie.
„Bernelių užeiga" nuo seno džiugina savo lankytojus tradiciniais lietuviškos virtuvės patiekalais bei gilia senove ir tautine dvasia alsuojančia aplinka, kuri Lietuvos svečiams ir turistams kelia susižavėjimą, o lietuviams pasididžiavimą savo kultūra. Nuoširdus dėmesys ir puikus aptarnavimas – viena iš stipriųjų restorano pusių.
Didžkukuliai, baravykienė, „Karčemos" vėdarai, Smetoniškai paruoštas triušienos troškinys – tai tik keletas charakteringų, tačiau reprezentatyvių „Bernelių užeigos" patiekalų. Dauguma patiekalų yra išskirtiniai, lietuviški, kurių nepakitusią receptūrą restoranas išlaikė daugybę metų. Maistui gaminti naudojamos šviežios žaliavos, kurios kruopščiai atrenkamos iš patikimų tiekėjų.
Meniu čia keičiamas du kartus per metus – lapkritį ir gegužę. Kiekvieną kartą keičiant meniu restorano virtuvės komanda siekia klientams pateiktį kažką naujo, neragauto ar seniai pamiršto. Čia galima rasti tiek tautinio paveldo sertifikatą atitinkančius patiekalus, tiek sveikos mitybos specialistės Vaidos Kurpienės rekomenduojamus ir kartu su restorano virtuvės šefais sukurtus sveikus, lietuviškus patiekalus. Meniu platus, siūloma daug skirtingų patiekalų bei galimybių išrankiausių klientų skoniams. Vienu metu erdviame restorane šurmulingai pavalgys bei smagiai praleis pietus ar vakarą nuo 80 iki 100 žmonių.
Mažiesiems svečiams siūlomi gardūs ir smagūs patiekalai: kiekvienas berniukas gali tapti piratų laivo kapitonu, o mergaitė – nuostabios karietos princese, vaikai gali „grumtis" su skaniausiu pieniškų dešrelių „Aštuonkoju", ar pasinerti į animacinį greičio pasaulį mėgaujantis Žaibo „McQueen'o" pietumis.
Įspūdingos šventės Kaune
„Bernelių užeiga" nuo seno garsėja gardžiais patiekalais ir lankytojus traukia patraukliomis pobūvių kainomis. Čia ruošiamos vaišės ne tik paprastiems „miestelėnams", bet ir aukščiausio rango šalies ir užsienio pareigūnams. Be to – restorano komanda vienodai gerai gali aptarnauti ir 5, ir 50, ir 500 ir 5000 svečių!
Platus šventinis ir konditerijos meniu yra peruoštas užsakovų patogumui, kad tereikėtų išsirinkti norimus patiekalus, tačiau visada atsižvelgiama ir stengiamasi išpildyti individualius klientų pageidavimus ir norus.
Restoranas gali pasirūpinti viskuo: maistas, muzika, interjero puošimas, konditerija bei vakaro programa. Kaune pasirinkti galima net iš 15 salių įvairiose miesto vietose - kiekvieno poreikiams ir skoniui. Salės talpina nuo 5 iki 70 žmonių.
Išvežamieji pobūviai bet kuriame Lietuvos kampelyje:
„Bernelių užeiga" atveš Jūsų šventę į bet kurią Lietuvos vietą: į Jūsų gimtąjį miestą ar miestelį, mėgstamą sodybą ar prie jūros! Atvyks su palapinėmis, karietomis ir visa svita – virėjais, padavėjais, muzikantais ir kt.
Valgiaraštis sudaromas, atsižvelgiant į renginio temą ir „piniginės storį". Siūlomas ne tik platus lietuviškų tradicinių patiekalų pasirinkimas, bet ir europietiškų ir kitų pasaulio kraštų patiekalų asortimentas.
Norite netikėčiausios pramoginės programos? - „Bernelių užeigos" komanda sukurs originalų šventės scenarijų, pakvies įvairaus stiliaus muzikantų, dainininkų, vakaro vedėjų.
Neturite ar nesugalvojate vietos šventei? - „Bernelių užeiga" suras ir pasiūlys Jūsų šventei tinkamą vietą – pokylių salę, sodybą, pilį, dvarą ar gražų gamtos kampelį.
Gausus lietuviškas vaišių stalas – šventės pagrindas ir sėkmės garantija!