20 amžiaus pradžioje įkurtoje istorinėje vietoje – Kauno karininkų ramovėje gyvuojantis, autentiška įkūrimo laikmečio architektūra bei itališkais skoniais persmelktas, restoranas-picerija „Milano" kviečia jaukiai praleisti laiką ir vakarui ar popietei paskęsti itališko skonio potyriuose.
Restorano meniu netrūksta gardžių patiekalų – čia rasite net dvylikos rūšių salotas, itališkus užkandžius, septynių variantų sriubas, įvairius mėsos (vištienos, kiaulienos) bei žuvies (lašišos, lydekos, upėtakių) patiekalus. Žinoma, kaip gi be nuo itališkos virtuvės neatsiejamų makaronų (čia jų rasite apie dvidešimt variantų) bei storapadžių picų, kurios čia pat kepamos krosnyje bei ant specialaus akmens. Picų pasirinkimas platus – meniu jų pateikiama apie trisdešimt variantų, šios patiekiamos su kiekvienai priderintais padažais. Restoranas didžiuojasi ir ypatingai kviečia ragauti picos su vytintu kumpiu bei pikantišku saliamiu – šie ingredientai atkeliauja tiesiai iš saulėtosios Italijos.
Restorano siekis – klientams patiekti kuo sveikesnį, mažiau tuščių kalorijų turintį gardų maistą, tad ypatingas dėmesys skiriamas receptūrų tobulinimui. Siekdamas pagaminti sveiką ir šviežią maistą, virtuvės šefas italas Maurizio Ventura dažnai eksperimentuoja ir pristato naujus patiekalus, vykdo jų degustacijas.
Pačioje miesto širdyje įsikūręs restoranas – puikus pasirinkimas norint sočiai papietauti ar pavakarieniauti, išsiruošusiems pasivaikščioti po vakarėjantį miestą. Nepamirštami itališkų skonių potyriai dar niekad taip maloniai nederėjo su iki šiol saugomos architektūros ir istorinio paveldo atmosfera.