Vilniaus širdyje įsikūręs premium klasės restoranas „Imperial“ yra viena iš nedaugelio vietų Lietuvoje, kuri pritraukia užsienio įžymybes, pramogų, mados, verslo ir politikos pasaulių elitą. Restoranas gali pasigirti šiaurės Europos ir Baltijos regionuose laimėjęs „World Luxury Restaurant Awards“ apdovanojimą fine dining kategorijoje.
Tikrąją amerikietišką virtuvę garsina patiekalai, kurių receptus Amerikos europiečiai atsivežė iš savo gimtųjų šalių. Taip ilgainiui susiformavo geriausių pasaulio patiekalų virtuvė „haute cuisine“. À la carte meniu galima rasti legendinių šedevrų su riebiosiomis ančių kepenėlėmis foie gras, šviežių austrių iš Prancūzijos pakrančių, marmurinės jautienos didkepsnių, „Imperial“ konditerių kurtų desertų, bei kitų išskirtinių patiekalų. Tiesa, čia rasite ir modernių Lietuviškų patiekalų, bei patiekalų pagal receptus, atstatytus su istorikų pagalbą: Lietuvos didikų, Radvilų, Bonos Sforcos.
Restorano ir gala pokylių erdvių interjerą kūrė dizaineriai iš JAV, kurių sumanymus įgyvendino Italijos baldų meistrai. Pagrindiniai akcentai - auksu inkrustuotas amerikietiškojo riešutmedžio interjeras, konjako spalvos krištolo sietynai, „Versace“ mados namų indai bei prancūziško krištolo taurės. Šiltuoju metų laiku svečiai gali mėgautis gėlėmis ir augalų kompozicijomis puoštu vidiniu kiemeliu.
„Imperial“ restoranas laikosi tradicijų: pietūs ir vakarienės patiekiamos tik prie staltiesėmis dengtų ir sidabru serviruotų stalų, padavėjai aptarnauja su baltomis pirštinaitėmis laikantis karališkojo protokolo.
Čia vyksta išskirtinės teminės gala vakarienės
Restoranas „Imperial“ – jokių kompromisų prastam skoniui!