Meze restoranas - turkiška ir graikiška virtuvė po vienu stogu. Mūsų virtuvės šefai garantuoja prabangų, šviežią ir išskirtinai ruošiamą tik su alyvuogių aliejumi maistą. Turime platų asortimentą įvairių meze (užkandžių) ir desertų, naminės duonos. Viską gaminame vietoje. Kadangi turkiška virtuvė pasižymi savo skonių įvairove, savo klientams kiekvieną dieną galime pasiūlyti naują meniu.
Meze restoranas, kartu su daugiametę patirtį turinčiu profesionaliu virtuvės šefu iš Viduržemio jūros regiono, žengė ambicingą žingsnį, pasiūlydamas platų Viduržemio jūros regiono meniu su klasikiniais, populiariais bei įdomiais receptais:
raudonųjų lęšių sriuba,
mėsos maltinukai kofte,
įvairiaspalviai meze užkandžiai,
Viduržemio regiono stiliaus mėsos patiekalai,
pietietiški desertai.
Pagrindinis patiekalų išskirtinumas – autentiškos receptūros, todėl galite būti tikri, kad ragaudami patiekalus trumpam nusikelsite, arba vėl ir vėl sugrįšite į gražiausias atostogų šalis.
Beveik visi produktai ir prieskoniai atkeliauja iš Viduržemio jūros regiono, o kai kurie švieži produktai, kaip mėsa ir žuvis – iš Lietuvos ūkių.
Meze restoranas darbo dienomis savo lankytojams siūlo dienos pietūs, savaitgaliais vėlyvuosius pusryčius, o vakarais a la carte (gaminame tik po užsakymo), tai pat kviečiame švęsti Jums svarbią progą mūsų restorane.