Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Virėjų tobulinimosi kursai „Tautinė lietuvių virtuvė“

2007-03-24
Опубликовать вашу статью

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA) kviečia virėjus į profesionalų tobulinimosi kursus „Baltic Master“ mokymo centre, Vilniuje, Dariaus ir Girėno g. 175. Kursai vyks balandžio 12-13 d., nuo 10 val. iki 17 val.

Kursų tema:
„Tautinė lietuvių virtuvė“
Trumpa istorinė dvarų ir kaimo virtuvės apžvalga.
Lietuvos regionų virtuvės.
Istorinis palikimas ir šiuolaikinės pateikimo tendencijos.
Šaltieji, karštieji, saldieji patiekalai ir konditerijos gaminiai.
Per dieną pagaminama apie 10 pavyzdinių patiekalų.

Kursų kaina (asmeniui) – 400 Lt
LRVVKA nariams – 350 Lt
Išklausiusiems kursus yra išduodamas LRVVKA pažymėjimas.

Dėstytojai:
Valius Čepanonis – LRVVKA prezidentas, restorano „Verkiai“ vyriausiasis virėjas.
Ona Jurkšienė – LRVVKA tarybos narė, UAB „Maisto fabrikas“ tinklo (kavinės, pobūvių salės) direktorė.
Aldona Gečienė – LRVVKA tarybos narė, restorano „Medininkai“ vyriausioji virėja.
Rūta Šiušienė – LRVVKA tarybos narė, UAB „Beatričės saldumynai“ gamybos vadovė.
Rita Gylienė – restorano „Verkiai“ vyriausioji konditerė.

Registracija ir informacija tel.: (8 5) 2723171, +370 611 26658
el. paštu zydrune @ lrvvk.lt

LRVVKA informacija