Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

„Vin au Verre“ – elegantiškas vyno patiekimo būdas

2006-10-06
Опубликовать вашу статью

Atsižvelgdama į vis populiarėjančią vyno vartojimo kultūrą, kompanija „EuroCave“ siūlo naują sprendimą – vyno pilstymo įrenginį „Vin au Verre“, kurį naudodami vyną taurėse galėsite pateikti greitai, patogiai bei tinkamiausios temperatūros. Viename įrenginyje telpa vartojimui paruošti 4 raudonojo ir 4 baltojo vyno buteliai. Pilstymo įrenginyje „Vin au Verre“ atidarytus butelius saugiai galima laikyti nuo 2 iki 3 savaičių. Įrenginyje taip pat galima laikyti dar 8 paruoštus (tinkamos temperatūros) vyno butelius.

Į tokią įrangą investuotos lėšos greitai atsipirks, nes Jūsų kavinėje ar restorane padidės apyvarta dėl kokybiško aptarnavimo, išsiplėtusios pilstomo vyno pasiūlos bei ilgiau išlaikytos vyno, laikomo atidarytuose buteliuose, kokybės.

Įrenginio „Vin au Verre“ privalumai: paprasta priežiūra, modernus dizainas, skirtingų temperatūrų palaikymas, vyno apsauga nuo deguonies poveikio.

Profesionaliai vyno paslaugų sferai kompanija „EuroCave“ siūlo platų produktų asortimentą: įvairaus dizaino, apdailos, talpos, skirtingas temperatūras palaikančias vyno spintas, vyno rūsių kondicionierius, vyno laikymo sistemas – lentynas, ir, žinoma, jau minėtą vyno pilstymo įrenginį.

„EuroCave“ profesionalai pataria: leiskite savo vynui tobulėti!

Daugiau apie „EuroCave“ >>


„Restoranų verslo“ informacija