Todėl svečiams siūlomi paprasti, bet toli
gražu ne prasti patiekalai.
Yang Di baigė kulinarijos mokslus
Pekine, domėjosi visos Kinijos virtuve. Kinija – neaprėpiamai didėlė
šalis, o maistas kiekvienoje šalies provincijoje yra be galo skirtingas.
Virtuvės šefas stengiasi restorane patiekiamu maistu reprezentuoti
visos Kinijos etninės virtuvės ypatumus ir skirtumus, todėl į meniu
įtrauktas maistas iš daugelio šalies regionų.
Prieš atidarymą
restoranas buvo atnaujintas – perdarytas beveik visas interjeras,
sukurtos naujos erdvės. Dabar čia galima rengti banketus beveik
trisdešimtčiai žmonių. Restorane taip pat įdiegta VIP kortelė lojaliems
klientams. Jos turėtojams taikoma 15% nuolaida, o sukaupus 500 litų –
laukia staigmena.