Prieš ketverius metus tokio tipo maitinimo ir laisvalaikio įstaigos Vilniuje dar nebuvo. Pasitikdamas penktąjį sezoną Dirty Duck kolektyvas džiaugiasi, kad pub‘o idėja Vilniuje prigijo. Norinčių be įsipareigojimų ir smagiai pasisėdėti su draugais bei mėgautis maistu ir gėrimais netrūksta.
Rytoj, kovo 17-ąją, gimtadienio proga nuolatiniams pub‘o lankytojams ir kviestiniams svečiams rengiama naujojo pavasario meniu „Pagrindinis patiekalas – antiena“ degustacinė vakarienė. Na, o nuo 22 val. durys atviros visiems, norintiems švęsti gimtadienį.
Pub‘o lopšys – Londonas. Didmiestyje dirbantys žmonės po darbų neskuba namo. Jie lieka vakaroti mieste, prie bokalo alaus ar taurės gėrimo. Tarpusavyje konkuruodami ir norėdami išsiskirti bei privilioti daugiau klientų, pub‘ai ėmė siūlyti ir maistą. Taip Londone atsirado garstropubų kultūra - ypač skaniai ir sočiai pavalgyti.
Dirty Duck drąsiai galima vadinti gastro pub‘o tradicijų puoselėtoju Vilniuje, tad jo gimtadienis ir pažymimas degustacine vakariene, kurioje - net 6 patiekalai. Svečiams bus pasiūlyta įvairių tik Dirty Duck miksuojamų kokteilių su viskiu, prie kurių (pub‘o kolekcijoje - net 120 viskio rūšių) ir bus bendraujama, kaip yra vien tik pub‘e, be jokių subtilybių.
Na, o 22 valandą pub‘o pavasario naktinių renginių sezoną atidarys gypsy club punk muzikos grupė „Gogal Bordello tribute LT“, o po vidurnakčio pub‘o svečius linksmins DJ HQ Chemestry. Bus taip, kaip būna tik pub‘o gimtadienyje. Penktasis Dirty Duck sezonas bus pradėtas su trenksmu.