Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

„Vecekrug“ švenčia vienerių metų jubiliejų! (Klaipėda)

2005-06-22
Опубликовать вашу статью

Pagaliau atėjus šiltiems orams, galime maloniai leisti laiką viešbučio terasoje, mėgautis senamiesčio vaizdais, užkandžiauti lengvomis salotomis ar gurkšnoti gaivų barmeno paruoštą gėrimą.

Ilgai apgalvotas, visų restorano darbuotojų išbandytas ir patikrintas naujas „Vecekrug“ vasaros valgiaraštis stebina gaiviais patiekalais, karštomis ir saulėtomis naujovėmis. Šįkart užsukę lankytojai galės išsirinkti iš daugybės rūšių gaivių salotų ar lengvų patiekalų vegetarams: daržovės įdarytos cukinija, cukinijų suktinukai su sūriu, kalmarų žiedai su citrinų padažu padės pasijusti sotiems, bet tuo pačiu neleis persivalgyti, todėl išliksite žvalūs ir energingi.

Norintiems rimčiau užkąsti restorano kavinės šefė Karina pagamins kiaulienos, vištienos, jautienos ar kalakutienos patiekalą su puikiu garnyru. Visi produktai švieži, puikios kokybės – restorano personalas dirba kruopščiai, greitai ir atsakingai.

O koks meniu be žuvies patiekalų, kai šalia girdisi jūros garsai? „Vecekrug“ savo lankytojui vasaros valgiaraštyje gali pasiūlyti sterkų, otų, lašišų, karališkų krevečių ar skorpionžuvių su puikiu vynu iš Čilės, Ispanijos, Prancūzijos, Portugalijos ar Pietryčių Australijos. Lankytojams duos patarimą savo darbą gerai išmanantys barmenas ar padavėjas, todėl maistą puikiai suderinsite ir pasirinksite tinkamą gėrimą.

Per metus viešbutis pasisėmė patirties, išmoko dirbti ir įtikti klientams, todėl „Vecekrug“ yra ypač mėgstamas vokiečių, anglų, italų, prancūzų. Svečiai lieka patenkinti nepriekaištingu aptarnavimu, geru darbu, todėl noriai sugrįžta.

„Vecekrug“ turi 23 kambarius, jakuzzi vonią, pirtį. Čia rengiami įvairūs pobūviai ir švenčiamos šventės, visada linksma ir vyrauja gera nuotaika.

Jolita Vitkauskaitė