Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Trintų vaisių kokteilis – per 1 minutę?!

2007-12-13
Опубликовать вашу статью

Sveika – vitaminų norma visai dienai!
UAB „Vėtrija“, užsiimanti šaldytų miško ir sodo gėrybių gamyba ir prekyba, Lietuvos barams ir restoranams siūlo naujovę – trintų vaisių kokteilius iš pagamintų 100 proc. natūralių vaisių. Tai – sveika ir skanu! Kokteiliuose nėra konservantų, cukraus ar papildomų priemaišų, mažai kalorijų.

Skanu, puikiai gaivina, švelnaus skonio!
Kodėl skanu? Kokteilių gamybai naudojami natūraliomis sąlygomis sunokę ir kruopščiai atrinkti, greitai užšaldyti vaisiai. Tai leidžia išsaugoti jų šviežumą, vitaminų gausą ir mikroelementus.
Natūraliomis sąlygomis užaugę vaisiai skinami visiškai sunokę, todėl jie yra subrandinę geriausią skonį ir aromatą. Maloniai nuteikiančiuose kokteiliuose juntamas tropikų dvelksmas, jie atgaivina tarytum ryto rasa karštą vasaros dieną. Tai ypatingas vitaminingas kokteilis, skirtas net įnoringiausiam klientui.

Lengva paruošti!
Vertiname Jūsų laiką – klientui nebereikės ilgai laukti savo mėgstamo kokteilio, nes jį pagaminti dar niekada nebuvo taip paprasta ir greita. Kadangi šaldytų vaisių kokteiliai yra paruošti patogiose 125 g pakuotėse, Jums tereikia visą pakuotės turinį supilti į kokteilių plakiklį kartu su reikiamu kiekiu apelsinų sulčių ir suplakti. Gausite puikaus skonio gaivų ir maistingą gėrimą. Iš šaldytų vaisių paruoštam kokteiliui nereikia ledo – tai irgi taupo Jūsų laiką.

Trintų vaisių kokteiliai – tai nesibaigianti vasara Jūsų restorane.

Kokteilių receptai:

„Tropikų svajonė“:
- 125 g trintų vaisių kokteilio „Ananasas-mango-papaja-mėlynės“ (1 pakuotė);
- 125-150 ml apelsinų sulčių.

„Vasaros džiaugsmas“:
- 125 g trintų vaisių kokteilio „Braškė-bananas“ (1 pakuotė);
- 125-150 ml apelsinų sulčių.


Daugiau apie UAB „Vėtrija“ >>


UAB „Vėtrija“ ir Meniu.lt informacija