Svečias dalinosi idėjomis bei patirtimi, pristatydamas puikiai šiam laikotarpiui tinkančius 5 patiekalus, aprėpiančius neatsitiktinai pasirinktą temą – Šventiniai akcentai žuvies patiekaluose. Šefas atskleidė įmantriausias žuvies patiekalų gaminimo subtilybes naujame šventiniame amplua.
Ingmars Ladigs pradėjo kaupti patirtį dar studijų metais, kruopščiai atsirinkdamas kur norėtų atlikti praktiką. Gavęs virėjo-konditerio diplomą, po kelerių metų dalyvavo regioniniame konkurse, kurį laimėjęs įgijo vyr.virėjo kvalifikaciją. Šefas keliavo po Europą, praktikavosi Italijoje, Prancūzijoje, taip plėsdamas savo akiratį bei atrasdamas kitų šalių virtuvių kultūras. 2008 ir 2009 metais dalyvavo nacionalinės virtuvės festivalyje bei atstovavo Latviją tarp kitų pasaulio šalių. Latvijos šefui yra tekę dirbti bei dalintis patirtimi su šefais iš Latvijos bei iš tokių šalių kaip: Prancūzija, Italija, Ispanija, Graikija. P.Ingmars atidarė savo restoraną Latvijoje pavadinimu „Ladig’s Cafe” ir tvirtai laikosi savo filosofijos: produktas geras jei jis yra šviežias. Savo restorane naudoja sezoninį meniu.
Su dideliu malonumu, kviečiame Jus išbandyti jo kūrybos vaisius „Riverside” restorane jau nuo š.m. Lapkričio 30 d.
Šventinio valgiaraščio pasiūlymas>>