Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Skaniai papietauti – į „Narutį“

2011-10-20
Опубликовать вашу статью
Čia pietūs pateikiami kiekvieną darbo dieną nuo 11.30 iki 14.30 valandos, todėl patogu apsilankyti bet kokiu grafiku dirbantiems lankytojams. Maloni aplinka, lengva klasikinė muzika ir profesionalus aptarnavimas pietų pusvalandį paverčia puikiu atokvėpiu nuo kasdienio darbų maratono. Kasdien svečiai gali pasirinkti sriubą arba šaltą užkandį, ir vieną iš dviejų karštųjų dienos patiekalų. Pietų kaina vos 14.00 Lt, o dienos gėrimas (vyšnių gėrimas ar mėtomis ir spanguolėmis aromatizuotas vanduo) nemokamas ir pildomas pagal kliento pageidavimą.

Asortimentas gausus – nuo sočių, mamos virtuvę primenančių burokėlių arba šiupininių sriubų, pagardintų grietine, iki prancūziškos svogūnų sriubos su skrebučiais ir tarkuotu „Parmesan“ sūriu. Šaltųjų užkandžių įvairovė: nuo silkės su obuoliais iki vištienos salotų su morkytėmis ir marinuotais agurkėliais.

Karštųjų patiekalų pasirinkimas taip pat platus. Receptūros atspindi ir internacionalinę virtuvę: Vienos pjausnys, legendinis Kijevo kotletas, makaronai Tagliatelle su Bolonijos padažu arba su cukinija, ir tradiciškai lietuvių mėgstamus valgius: lietuviški bulviniai blynai, patiekiami su grietine ir „Narutyje“ virta namine bruknių uogiene, natūralus kiaulienos muštinis, užkeptas su grybais ir sūriu, patiekiamas su virtomis bulvytėmis, kopūstų ir paprikos salotomis. Mėgstantys lengvesnį maistą gali paskanauti paprikos įdarytos daržovėmis ir ryžiais su grietinėlės - sojų padažu.

 „Kuriant šio sezono dienos pietų valgiaraštį pagrindiniai kriterijai buvo natūralumas, šviežumas ir kokybė“- pastebi ilgametė „Naručio“ virtuvės šefė Gražina Urbonavičienė. „Galiu pasakyti, kad ne mes, darbuotojai, o klientai yra šio meniu autoriai. Į sąrašą kruopščiai atrinkome būtent tuos receptus, kurie per visą ilgą mūsų darbo laiką buvo populiariausi ir labiausiai svečių mėgstami,“ - šypsosi ponia Gražina, nepamiršdama pridurti, kad ypač smagu girdėti gerus atsiliepimus apie tai, kad retai kur galima pavalgyti tokių skanių sriubų, kokias savo lankytojams siūlo jos vadovaujamas kolektyvas.

Kviečiame pietų į „Narutį“- ant stalo jau garuoja ukrainietiški barščiai su pampuška ir grietine bei atskirame indelyje patiektu kvapniu česnakiniu padažu.

Bon appetit!