Šviežutėlius šparagų ūglius gauname tiesiai iš Lietuvos ūkininkų. Paruošti mūsų meistrų pagal tradicinį receptą: apkepinti svieste, patiekiami su švelnios tekstūros padažu ir mažomis bulvytėmis - gaiviai kvepiantys, sultingi ir traškūs - skanumėlis. Taip pat šparagai - tai nuostabus garnyras prie žuvų, jūrų gėrybių arba mėsos patiekalų. Mūsų meniu rasite šparagų patiekalų įvairovę.
MENIU
Kreminė šparagų sriuba 18,00 Lt;
~
Žalieji šparagai su olandišku padažu (patiekiami su paryžietiškomis bulvytėmis) 26,00 Lt;
~
Žalieji šparagai su traškia šonine ir sūrio padažu (patiekiami su paryžietiškomis bulvytėmis) 28,00 Lt;
~
Jautienos išpjovos kepsnys raudonojo vyno padaže su svieste keptais šparagais 59,00 Lt;
~
Tigrinės krevetės su mėtų padažu ir keptais šparagais (patiekiamos su bulvių bei salierų piurė)38,00 Lt;
~
Čilietiško jūrų ešerio filė su žaliaisiais šparagais ir mėtų padažu 74,00 Lt;
~
Žalieji šparagai su marinuota lašiša sūrio padaže (patiekiami su su paryžietiškomis bulvytėmis) 31,00 Lt;
-------
Laukiame Jūsų restorane „Esse", Gedimino pr. 50, Vilniuje.
Staliukų rezervavimas: +370 686 00488
Skanių Jums šparagų:)