Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

„Sauce Pizza & Wine“ – klasikinės Italijos ir moderniosios virtuvių junginys (svetur)

2005-11-18
Опубликовать вашу статью

Restoranų-užkandinių tinklas „Sauce Pizza & Wine“ puikiai derina neįpareigojančią įstaigų aplinką, aukščiausios kokybės maistą ir neaukštas jo kainas. Būtent už šį derinį JAV žurnalas „Nation‘s Restaurant News“ (www.nrn.com) šiais metais tinklui skyrė nominaciją „Karščiausia metų koncepcija“ („Hot Concepts of the Year“).

Nuo to laiko, kai „Sauce Pizza & Wine“ užpildė nišą pietvakarinės šalies dalies maitinimo rinkoje, įstaiga svyruoja tarp casual-dining ir fast-casual maitinimo įstaigų kategorijų. Mat Samas Foxas, įmonės „Fox Restaurant Concepts“, esančios Skotdeile (Arizona), savininkas suderino casual-dining įstaigų atmosferą ir fast-casual įstaigų patiekalų kainą.

Pirmoji „Sauce Pizza & Wine“ užkandinė duris pravėrė 2003 metais Tuksone. Po to (2004 m.) sekė antroji įstaiga Phoenix mieste ir dar po trijų mėnesių trečioji – vėl Tuksone. Šio tinklo 110 vietų užkandinės-restoranai, kurių kiekvieno metų pardavimai siekia 1,5 mil. JAV dolerių, savo lankytojams siūlo valgiaraščius, kuriuose galima rasti gurmaniškų picų, sumuštinių ir įvairių salotų. Šiais patiekalais mėgautis galima neįpareigojančioje, tiek šeimai, tiek draugų kompanijai tinkančioje aplinkoje. Šie restoranai-užkandinės – tai klasikinės Italijos ir moderniosios virtuvių junginys. Nepaisant to, kad „Sauce Pizza & Wine“ savo lankytojams siūlo tik pačios aukščiausios kokybės maistą, vidutinė sąskaita priešpiečių metu užkandinėje siekia vos 8 JAV dolerius, o pietų metu – 10,25 JAV dolerio.

Internetinė „Sauce Pizza & Wine“ tinklo svetainė: www.foxrestaurantconcepts.com/sauce.html


Gintarė Jankauskaitė
Meniu.lt informacija ir nuotraukos
(Parengta pagal „Food Service Europe & Middle East “)