Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Saldusis pasiūlymas

2014-03-27
Опубликовать вашу статью


Trisdešimt metų patirtį skaičiuojantis Prancūzijos konditerijos šefas Philippe Hourdequin gali pasigirti turintis 23 apdovanojimus, tarp kurių - ir Prancūzijos desertų vicečempiono titulas. Prancūzijos virtuvės asociacijos "Académie Nationale de cuisine" narys papildomai gilino tiek konditerijos, tiek bendrai virtuvės žinias specializuotose mokyklose (Aukštoji nacionalinė konditerijos mokykla, "Ritz Escoffier" mokykla, kt.), yra prisidėjęs prie dviejų kulinarinių knygų leidybos. 1991 m. Philippe Hourdequin pradėjo savo amato mokyti jaunuosius virėjus, vienas kurių 2005 m. pelnė Prancūzijos desertų čempiono vardą.

Desertų ir rekomenduojamų vynų meniu >>

8