Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Restoranas „Meksika“ – puiki vieta užsukti ir vieniems, ir su draugais (Vilnius)

2007-12-15
Опубликовать вашу статью

Don Edmundo didelėje keptuvėje, tiesiog prie Jūsų staliuko, gamina tradicinius meksikietiškus patiekalus. Galima rinktis Pollo con Mole (vištiena šokolade) arba Chili con Carne (aštrus jautienos troškinys). Keptuvė tokio dydžio, kad pagaminto maisto užtenka 6 asmenų kompanijai. Beje, yra ir didesnių keptuvių, kuriose pagaminto maisto užtenka 12, 18 ir dar daugiau lankytojų.

Visą patiekalo gaminimo procesą stebintys lankytojai iš Don Edmundo tuo pačiu metu sužino apie tekilos bei maisto gaminimą, kartu ir „paragauja“. Šią „kelionę po Meksiką“ būtina užsakinėti iš anksto, „paskutinės minutės“ kelionių restorane „Meksika“ nebūna.

Pasibaigus šventėms, Don Edmundo ketina surengti akciją skambiu pavadinimu „Šaldiklių tuštėjimo metas“ – kad restoranų virėjai kuo mažiau naudotų šaldytų produktų patiekalų gamyboje. Prie šios akcijos prisijungti Don Edmundo bandys kalbinti ir kitų restoranų savininkus bei darbuotojus.

Naudodamasis proga, Don Edmundo perspėja savo kolegas saugotis idėjų vagių, kurie, apsimesdami įmonių kalėdinių vakarėlių organizatoriais, „domisi“ restoranuose specialiai vakarėliams organizuojamomis atrakcijomis ir po to jas pasisavina. Geriau „išlydėkime“ savo užsakovą su šiokia tokia intriga, tuomet ir vakarėlis bus įdomesnis!