Maroko virtuvė itin spalvinga ir įvairi kaip ir pati šalis. Besiformuojančiai arabiškai virtuvei įtakos turėjo žydų, ispanų, prancūzų, berberų bei maurų virtuvių poveikis. Spalvingumo patiekalams suteikia dažniausiai naudojami prieskoniai ir pagardai: cinamonas, kuminas, ciberžolė, imbieras, raudonasis ankštinis pipiras, paprika, anyžiai,
sezamas, petražolė, kalendra, mairūnas, svogūnai, česnakas, medus, muskatas, čili pipirų pasta „Harissa“, sūdytos citrinos. Tradicinė ir moderni marokiečių virtuvė kontrastinga, todėl viename patiekale dažnai yra ir saldaus, ir sūraus, ir aštraus. Maroko virtuvės simbolis yra „Tajine“ – tai įvairiausiais prieskoniais gardinti, aromatingi ir sultingi troškiniai su daržovėmis ir vaisiais, mėsa – aviena, vištiena, jautiena, žuvimi ir jūros gerybėmis – nuostabaus skonio ir minkštumo, tiesiog tirpsta burnoje. Pastaraisiais, be abejonės, bus vaišinami restorano svečiai.
Svečiai kviečiami ne tik pasimėgauti įvairiaspalvio skonio maroko virtuvės patiekalais, tačiau taip pat galės paragauti restorane šviežiai gaminamais konditerijos gaminiais, išmokti gaminti marokietiškų patiekalų, švęsti šeimos bei verslo šventes, paįvairinti ir nuspalvinti renginius bei sudalyvauti maroko kultūros vakaruose.
Restoranas pasitinka 40 vietų jaukia autentiška aplinka, kurią, tikimasi, atras ir pamėgs kiekvienas apsilankęs.