Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

„Rama Culinesse Profi“ – kaip sviestu patepta!

2008-01-23
Опубликовать вашу статью

Mūsų senoliai vienas kitam laiškus siųsdavo paštu, bet mes jau seniai susirašinėjame internetu, nes taip greičiau ir patogiau – atsakymą galima gauti iš karto, nebereikia laukti jo ištisą amžinybę! Mūsų senoliai maistui gaminti naudojo sviestą ir aliejų, tačiau, jei yra galimybė sutaupyti laiko ir lėšų, jei yra daug paprastesnis sprendimas – „Rama Culinesse Profi“ – argi verta naudoti sviestą? Žinoma, geriau rinktis „Rama Culinesse Profi“.
Jums reikia įrodymų? Štai keletas faktų apie šį jau gerai žinomą produktą:

„Rama Culinesse Profi“:

aukštos kokybės augalinis aliejus; naudojamas produktams kepti (net ir aukštesnėje nei 200 °C temperatūroje), kepti ant grotelių, glazūruoti, troškinti; sviesto skonio ir kvapo; suteikia galimybę gaminti ypač aukštoje temperatūroje ir neprideginti produktų; nepridega; nespragsi; sudėtyje nėra cholesterino.


Kodėl „Rama Culinesse“?

Produkto savybės (išvardytos produkto žinovų) – priežastis jį įsigyti:


Galima gaminti itin aukštoje temperatūroje, patiekalai nepridega; Malonus kvapas (ryškus sviesto aromatas); Paprasta dozuoti; Ekonomiška naudoti; Patogi ir estetiška pakuotė.


Naudodami sviestą:

prarandame daug laiko, norėdami jį išvalyti; rizikuojame, kad sviestas pridegs; sviestas spragsi; sviesto negalima naudoti vegetariškiems patiekalams gaminti.

Tai profesionalus produktas profesionalams:

Produkto privalumai akivaizdūs (žr. pateikiamą sviesto ir RC palyginimą); Nepridega kaip sviestas; Nespragsi kaip aliejus.


„Rama Culinesse“ palyginimas su sviestu


Techninės savybės

Rama

Sviestas

Išvalymui reikalingas laikas

0 min.

60 min.

Aukšta kepimo temperatūra

x

 

Vegetariški patiekalai

x

 

Nespragsi

x

 

Nepridega

x

 

Nereikia kitos įrangos

x

 

Ilgai tinka vartoti

x

 

Sviesto skonis ir kvapas

x

x



 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas su „RAMA CULINESSE PROFI“!

Cannelloni su cukinija ir keptais baklažanais
(10 porcijų)

30 vnt. Cannelloni makaronų;
500,0 g baklažanų;
500,0 g cukinijų;
80,0 g svogūnų;
30,0 ml aliejaus;
30,0 ml „RAMA Culinesse Profi“;
30,0 g miltų;
druskos;
300,0 g mocarelos sūrio;
15,0 g itališkosios „KNORR Primerba“;
90,0 g „KNORR“ keturių sūrių padažo su brokoliais;
500,0 ml vandens;
50,0 g parmezano sūrio.

Paruošimo būdas:

Svogūnas, baklažanas ir cukinija supjaustomi vidutinio dydžio kubeliais. Aliejuje apkepamas svogūnas, po to įdedamas baklažanas, o po kiek laiko ir cukinija. Kepant pridedama druskos ir pipirų bei „Primerba“, apibarstoma miltais, kad šiek tiek sutirštėtų. Paliekama kiek atvėsti. Sudedamas kubeliais supjaustytas mocarelos sūris ir sumaišoma. Makaronai sudedami į verdantį vandenį ir verdami 2 minutes, nusausinami ir jiems leidžiama sukietėti. Masė sudedama į konditerijos maišelį ir pripildoma cannelloni. Pagal pakuotėje nurodytą receptą paruošiami padažai. Į kepimo indą supilamas šiltas Napoli padažas, ant jo sudedami cannelloni, ant viršaus užpilamas šiltas sūrio padažas. 160-170 °C temperatūroje 20 minučių. Išimama iš orkaitės, apibarstoma tarkuotu parmezano sūriu ir kepama dar 5 minutes.

Patiekiama kaip parodyta nuotraukoje arba savo nuožiūra.


Daugiau apie „Unilever“ produktus, skirtus virtuvės profesionalams >>


„Restoranų verslo“ Nr. 6/2007 ir „Unilever“ informacija