Lauksime Jūsų kiekvieną sekmadienį nuo kovo 28 d., nuo 13h iki 16h.
„Brunch“ tai dviejų angliškų žodžių „Breakfast“ ir „Lunch“ junginys atsiradęs XIX a. Anglijoje. Vėlyvųjų priešpiečių metu buvo mėgaujamasi ne tik nuostabiais virtuvės patiekalais, tai būdavo proga susiburti šeimai bei draugams smagiai praleisti sekmadienio popietę.
Vėlyvųjų priešpiečių metu virtuvės šefas Egidijus Lapinskas pristatys geriausius restorano „Brasserie Verres en Vers“ patiekalus.
Kovo - Balandžio mėnesiais siūlysime paskanauti populiariausių Beniliukso šalių patiekalų. Gegužės mėnesį pristatysime itališkos virtuvės garsiausius patiekalus, o birželio mėnesį - vokišką virtuvę.
Pristatydami Prancūzijos kaimyninių šalių virtuves, mes taip pat siūlome pažintį su šiomis šalimis iš arčiau. Viešbutis „Radisson Blu Astorija“ suteiks galimybę kiekvienam vėlyvųjų priešpiečių dalyviui laimėti savaitgalį Paryžiuje, Amsterdame, Briuselyje, Romoje arba Berlyne, apsistojant viešbučiuose „Radisson Blu“.
Laukiame Jūsų restorane „Brasserie Verres en Vers” Didžioji g. 35, Vilnius
Restorano „Brasserie Verres en Vers”