Ir toliau bus išlaikomos senos patiekalų gamybos tradicijos, bet kartu savo lankytojams restorano šefai siūlys ir naujus maisto produktų derinius bei jų pateikimo formas. Nuoširdžiai kviečiame paskanauti ir įvertinti:
Lašišos tartaro
Pagardinto kalendra ir mėta
Baklažano „Trio“
Su pomidorais, „Mozzarella“ sūriu ir baklažanų „Caponatta“
Kepto oto su rizotu
Mėlynųjų svogūnų džemas, kapoti pomidorai ir citrininis padažas, pagardintas šafranu
Rausvojo tuno ant jūros dumblių ir daržovių „kilimo“
Su žalumynų sviestu bei morkų ir špinatų gratinu
Čiobreliuose keptos anties krūtinėlės
Su obuolių čatniu, vyšniomis bei „Polenta“
Vištos krūtinėlės, įdaryta pistacijomis
Pagardintos mėlynuoju pelėsiniu sūriu, morkų bei bulvių – salierų kremu, brokoliais
Kalakuto krūtinėlės kepsnio
Su perliniu kuskusu bei lengvai pakeptomis cukinijomis
Ėriuko išpjovos kepsnio
Su sojos pupelėmis, vytintais pomidorais ir bulvių – salierų kremu
Kiaulės išpjovos kepsnio su voveraitėmis
Su vyšniniais pomidorais, šparagų ūgliais ir keptomis bulvėmis
Brandinto jaučio antrekoto kepsnio
Su „Salsa“ padažu ir keptomis arba šviežiomis daržovėmis
Brandintos jaučio išpjovos didkepsnio
Su žolelių sviestu, keptomis arba šviežiomis daržovėmis, žaliųjų pipirų padažu
Taip pat kasdien restorano šefai svečiams pasiūlys šviežios žuvies patiekalą. Kviečiame apsilankyti ir įvertinti.