Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Paroda „Riga Food 2005“ (Latvija)

2005-09-12
Опубликовать вашу статью

Šių metų rugsėjo 9 dieną Nacionalinė grilio ir barbekiu asociacija (NGBA) organizavo kelionę į Rygą (Latvija), kur rugsėjo 7-10 dienomis tarptautiniuose Rygos parodų rūmuose (Kipsalas g. 8) įvyko 10-oji tarptautinė maisto produktų paroda „Riga Food 2005“. Parodos metu buvo rengiamas šeštasis tarptautinis biznio forumas maisto srityje – „Riga Food 2005 Meeting Point“, devintasis tarptautinis aukščiausios kokybės maisto produktų konkursas bei konkursas „Geriausias 2005 metų Latvijos virėjas“, kuriame teisėjavo NGBA narys Jurijus Švanba. Latvijos Virėjų klubas bei įvairios skirtingų šalių virėjų asociacijos rengė įvairias prezentacijas.

Rugsėjo 7 d. kolegos iš Rygos organizavo virėjų pasirodymus-degustacijas (Master class). Pasirodymų temos – įdomios ir aktualios mūsų laikmečiui. Rugsėjo 8 d. virėjų pasirodymus (Master class) rengė svečiai iš Lietuvos, Rusijos, Italijos, Estijos ir kitų šalių. Čia vyko drabužių, skirtų virėjams, padavėjams, barmenams, viešbučių darbuotojams, pristatymas.
Organizuojamame Baltijos šalių komandų šou, kurio tema – šiuolaikinė tautinė virtuvė, dalyviai per vieną valandą, iš keturių privalomų produktų, privalėjo pagaminti banketinį patiekalą. Rugsėjo 9 d. vykusiame Latvijos nacionaliniame virėjų konkurse „Geriausias 2005 metų Latvijos virėjas“ dalyvavo 15 komandų iš geriausių Latvijos restoranų. Konkurso metu komandos turėjo paruošti du pagrindinius patiekalus ir desertą.

Daugiau apie parodą >> 

Nacionalinės grilio ir barbekiu asociacijos ir Meniu.lt informacija