Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

NGBA viešnagė Lenkijos „Sielawa Blues“ festivalyje (Lenkija)

2005-06-06
Опубликовать вашу статью

Birželio 3-5 dienomis, Lenkijoje, vyko „Sielawa Blues“ žuvies, meškerės ir muzikos festivalis, kuriame dalyvavo ir Lietuvos Nacionalinės Grilio ir Barbekiu asociacijos (NGBA) nariai. Virėjai Ž. Barusevičiūtė ir L. Macijauskas savo sugebėjimus demonstravo žuvies kepimo grilyje surengtame konkurse.

Konkurso metu, 20 dalyvav usių komandų turėjo gaminti patiekalus iš upėtakio ir starkio . Už starkio patiekalą d alyvius vertino net 2 komi sijos: Lenkijos virtuvės meistrai ir aktorių, televizijos laidų, šou verslo atstovų komisi ja, o 50 pagamintų upėtakio porcijų buvo išdalinti juos vertinusiems žiūrovams.

Garbingą pirmąją vietą laimėjo Lenkijos "Radisson SAS" viešbučio virtuvės meistrai. Lietuvos komanda buvo apdovanota prizu kaip geriausiai pasirodžiusi užsienio komanda, o už dalyvavimą žuvienės virimo konkurse lietuvių komandai atiteko pakvietimas dalyvauti šiame festivalyje ir kitais metais.

Septintą kartą vykusiame „Sielawa Blues“ festivalyje be žuvies kepimo grilyje, žuvienės virimo konkurso vyko meškeriotojų varžytuvės, liaudies meistrų pasirodymai, muzika linksmino šalies muzikantai, svečiai buvo vaišinami įvairiais Lenkijos nacionaliniais patiekalais. Į renginį, trukusį net 3 dienas, atvyko keli tūkstančiai svečių ir įvairių Europos valstybių.

NGBA informacija