Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Naujas „Restoranų verslo“ numeris!

2006-06-30
Опубликовать вашу статью

Brangūs skaitytojai,

Džiaugiamės jums pristatydami naują, jau trečią šiais metais, leidinio „Restoranų verslas“ numerį. Už lango karšta vasara, tačiau leidinyje nenagrinėjame vien vasariškų temų. Rašome apie tai, kas aktualu visus metus. Tad jei šį leidinį gausite tik po atostogų, pavartykite jį, dauguma informacijos dar nebus pasenusi.

     ·  Pagrindinė šio numerio tema – vaikų užimtumas maitinimo įstaigose. Kelių didesnių restoranų vadovų paklausėme, ką jie siūlo šeimoms su vaikais.
     ·  Tęsdami straipsnių ciklą „Įdomūs restoranai“, aprašome įdomias, vaikams skirtas užsienio maitinimo įstaigas.
     ·  Koncepcijos rubrikoje gilinamės į kebabų kioskų veiklą – ar tik ne dėl jų populiarumo Lietuvoje „nemadingi“ mėsainiai?
     ·  Produktų rubrikoje pateikiame straipsnį apie vaisių, uogų ir daržovių laikymo sąlygas bei vaisių kokybinius rodiklius.
     ·  Įrengimų rubrikoje nagrinėjame gastronominių produktų pjaustykles (angl. slicer), pateikiame jų pasiūlos lentelę.
     ·  Gėrimų rubrikoje pasakojame apie itališką grapą. Taip pat dalinamės įspūdžiais po apsilankymo „Nardini“ grapos darykloje, Italijoje.
     ·  Straipsnyje „Protingos“ apšvietimo sistemos“ pasakojame apie šiuolaikinių visuomeninės paskirties objektų interjero kūrimą derinant su apšvietimo sistemomis.
     ·  Tęsdami straipsnių ciklą apie kavą, pasakojame apie pupelių atrinkimo ir skrudinimo niuansus.
     ·  Kaip visada, rašome apie Lietuvoje veikiančių virėjų, kepėjų, barmenų, someljė asociacijų nuveiktus darbus, planuojamus šių metų renginius.
     ·  Žurnalo pabaigoje pateikiame rugsėjo-spalio mėnesiais visame pasaulyje planuojamų rengti parodų sąrašą bei įmonių, Lietuvoje aptarnaujančių HORECA sektorių, rodyklę.

Užsisakykite „Restoranų verslą“!
Jei pageidaujate, kad leidinį „Restoranų verslas“ Jums pristatytų laiku ir patogiai – tiesiai į Jūsų įstaigą ar namus, skubėkite jį užsisakyti. Norime pažymėti, kad leidinys Jums nieko nekainuoja, tačiau, kad jis būtų atsiųstas Jūsų nurodytu adresu, reikia sumokėti pašto išlaidas – tik 20,00 Lt už artimiausių šešių leidinio numerių siuntimą (prenumeratos kuponą rasite leidinyje bei Meniu.lt portale: http://kuponas.meniu.lt). Per metus išleidžiami šeši „Restoranų verslo“ numeriai. Leidinį galite užsiprenumeruoti ir internetu: www.prenumerata.lt

„Restoranų verslą“ taip pat galite nemokamai pasiimti:
Leidinio redakcijose Kaune ir Vilniuje;
UAB „Sangaida“ prekybos salonuose: Vilniuje, Panerių g. 20A; Kaune, Kaunakiemio g. 40; Klaipėdoje, Daukanto g. 13.

Kilus klausimų, prašome kreiptis į „Restoranų verslo“ redakcijas – Kaune telefonu (8 37)   705627 arba Vilniuje telefonu (8 5) 2735919 bei elektroniniu paštu prenumerata@meniu.lt

Kiti „Restoranų verslo“ leidiniai: http://rv.meniu.lt

„Restoranų verslo“ informacija