Artėjant didžiosioms metų šventėms, dalinamės patiekalų gamybos ir pateikimo subtilybėmis, stalo puošybos idėjomis, rūpinamės kartu su Jumis svečių pasitikimu ir šventinėmis vaišėmis, kviesdami pasimėgauti išskirtiniais skoniais, sukuriant jaukią šventinę nuotaiką. Šalia modernios virtuvės patiekalų, valstybės atkūrimo šimtmečio proga kulinarinio paveldo tyrinėtojas, profesorius Rimvydas Laužikas papasakos apie istorinius 1918 m. Lietuvos virtuvės patiekalus bei kvies persikelti į praeitį ir 2018 m. vasario 16-ąją pasiūlys restoranųsvečius nustebinti istoriniais patiekalais.
Gamins tarptautinių čempionatų laimėtojai bei patyrę virtuvės šefai:
- Deivydas Praspaliauskas, restoranas „Amandus“; Tomas Rimydis, restoranas
- „Ertlio namas“; Ruslan Bolgov; Jevgenij Volkov, „Apvalaus stalo klubas“;
- Arūnas Stoškus ir Egidijus Šešelgis, restoranų grupė „Fortas“; Rytis
- Kairys „Idėjinis meniu“; Ema Bikelienė ir Eduardas Radzivilovas „Mažoji Ragainė“.
UAB „Mantinga“ – platų duonos, užkandžių ir šaldytų gaminių asortimentą kuriant kompanija, kurioje moderniausių įrenginių pradėti gaminiai užbaigiami šilumos kupinais rankų prisilietimais. Naujiena – skanausime DOMIPAN duonas: patrauklios išvaizdos, be jokių E – clean label, su natūraliu ruginiu raugu, pagamintos iš 100 natūralių ingredientų, kepamos akmens krosnyje – duonelė su šalavijų ir moliūgų sėklomis bei speltų duonelė su burokėliais.
Tradicinis „Rochester“ gėrimų asortimentas sukurtas tiems, kas sugeba atskirti natūralų gamtos grožio skonį. Į „Rochester“ gėrimų sudėtį įeina tik ekologiški produktai, atitinkantys aukščiausius standartus.
Laikantis senų tradicijų, gėrimų komponentai tarpusavyje suderinti ir sukuria nepakartojamą skonių mišinį bei aromatą. Dėl daugelio „Rochester“ gėrimų sudėtyje esančio imbiero sulčių ir prieskonių derinių, jis stulbinančiai panašus į alkoholinių gėrimų, kavos, arbatos tonizuojantį ir nuotaiką pakeliantį poveikį. Rochester sudėtyje nėra alkoholio, kofeino. Tai unikalūs, socialiai atsakingi gėrimai įvairioms amžiaus bei socialinėms grupėms, nevartojančioms alkoholio.
Vaišinsimės UAB „Sanitex“, „Promo Cash&Carry/FoodService“ smulkinta sauso brandinimo jautiena „Black Angus“ bei slyvomis vyne. Patiekalus puošime daigais „Koppert Cress“, rinkoje išsiskiriančiais kokybe ir įvairove.
UAB „Baltic Larus“ šventėms pristatys šviežią triušienos mėsą, pasižyminčią maistingumu, minkštumu, dietinėmis savybėmis ir lengvu įsisavinimu bei antienos mėsą, kurioje gausu vitamino D, E ir B grupės vitaminų, omega 3 riebalų rūgščių.
Patiekalus skaninsime „Santa Maria“ populiariais prieskoniais: paukštienos, kiaulienos, žvėrienos bei žolelių mišiniais.
UAB „Sangaida“ pristatys Ketaus indus „Skeppshult“, šventines stalo serviruotes „Rak Porcelain Karbon“, išsiskiriančias kokybe, elegancija ir subtilumu.
Ragausime UAB „Reaton“ pieninį iškaulintą paršelį, iškeptą grilyje dūmo skonio.
Šventiniam stalui pasiūlysime AB „Vilniaus paukštynas“ lengvai paruošiamą vištienos produkciją.
„Unilever Food Solutions“ pristatys kokybiškus, profesionalams skirtus produktus.
Šventinį desertą skaninsime „Dansukker“ aukščiausios rūšies cukraus gaminiais.
UAB „Jokado projektai“ pasiūlys salės puošybos idėjas, sukuriant šventinę nuotaiką ir jaukumą.
Bendra Lietuvos ir Vokietijos įmonė, UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“, turinti 25 metų patirtį, supažindins su maisto gamybos įrangos inovacijomis - naujais įrengimais: nuo konvekcinių krosnių MKN iki brandinimo šaldytuvų.
UAB „Manjana“ pristatys naujieną prekių asortimente – aukštos kokybės sertifikuotus COBA grindų apsaugos produktus, kurie gali ne tik užkirsti kelią traumoms, bet ir išspręsti daugelį saugos ir ergonomikos problemų, su kuriomis susiduria įmonės. Taip pat priminsime higienos svarbą maitinimo įstaigose.
Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.
Išankstinė registracija būtina!