Visi žinome, kad prancūzai moka mėgautis gyvenimu. Maistas – tai vienas iš gyvenimo malonumų: malonu ne tik ragauti, bet ir ruošti puikius patiekalus. Gaminti tampa vis madingiau, o su šia mada atsiranda ir naujų kulinarinių tendencijų bei atradimų.
„MONIN“, gerai žinoma prancūzų kompanija, neatsiliekanti nuo rinkos tendencijų, vasarą pasitinka su stulbinama naujiena – unikaliu produktu „Les Jus Cuisinés“. Tai kulinarinis užpilas, pagamintas iš sirupo, acto, vaisių, daržovių ir prieskonių. Šis produktas – neabejotinas atradimas, naudojamas bet kokiam maistui ruošti (galima virti, kepti, marinuoti, įmaišyti į salotas).
„Les Jus Cuisinés“ – neriebus padažas, puikiai tinkamas įdomiam, netradiciniam ir kokybiškam valgiui gaminti. Rafinuotas ir šiek tiek įmantrus „Les Jus Cuisinés“ visiškai paruoštas naudoti. Šiuo metu „MONIN“ siūlo keturių rūšių užpilus:
Vyšnių, balzaminio acto ir prieskonių; Aviečių, rožių ir ličių; Morkų, raudonųjų greipfrutų ir imbiero; Špinatų, česnakų ir mėtų.Tai puikiai suderinti ir harmoningi pagardai, tiksiantys tiek tradiciniam, tiek gurmaniškam skoniui.
UAB „Sangaida“ informacija