Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Manai esi geriausias?

2015-10-12
Опубликовать вашу статью

Reikalavimai atrankinio turo dalyviams:

  • dalyvių amžius - ne vyresni nei 26-erių metų virėjai;
  • iki 2015 gruodžio 20 d.  pateikti Dalyvio dokumentų paketą:

1.    paštu (registruotu laišku), pašto antspaudo išsiuntimo data  neturi būti vėlesnė nei 2015 12 17, adresu:  LRVVKA, p.d. 2453, LT 09008 Vilnius, Lietuva;
2.    el-paštu: vadybininke@lrvvk.lt – būtinai gauti organizatoriaus (LRVVKA) patvirtinimą apie gautą pilną Jūsų dokumentų paketą;
3.    pristatyti į LRVVKA biurą, adresu:  A. Juozapavičiaus g. 10A, Vilnius.

Dalyvio dokumentų paketą sudaro šie dokumentai:


Atrankinio turo patiekalai:

  • pagrindinis patiekalas, būtinai panaudojant jautienos nugarinę ir ropę;
  • desertas, panaudojant juodąjį šokoladą, apelsinų tyrę bei „Dansukker“ rudąjį cukrų.

Atrankinio turo vertinimo sistema:

  • vertinimas bus vykdomas „akluoju“ būdu – komisijai nebus skelbiami Dalyvių dokumentų paketų vardai;
  • vertinama bus: paruošimo technika, profesionalumas, novatoriškas pateikimas (patiekalus konkursui bus galima koreguoti 30 proc., lyginant su atrankinio etapo patiekalais).
  • technologinė patiekalo kortelė 1-ai ir 5-ioms porcijoms, tvarka, išpildymas;
  • gamybos proceso aprašymo aiškumas;
  • atsiųsta patiekalo nuotrauka, t.y. patiekalo patiekimas lėkštėje;

Patiekalų, patekusių į pusfinalį autorių pavardės vertinimo komisijai bus paskelbtos po vertinimo balų surašymo ir „patiekalų-nugalėtojų“ išaiškinimo. Visų autorių, patekusių į pusfinalį, pavardės bus paskelbtos www.lrvvk.lt tinklapyje 2016 01 10.

Visais rūpimais klausimais prašome kreiptis: mob. tel. 8 615 67405 arba el. paštu vadybininke@lrvvk.lt
Dėl išsamesnės informacijos sekite www.lrvvk.lt tinklapį ir LRVVKA FB.

Su nekantrumu laukiame Jūsų laiškų su Dalyvio dokumentais!