Skanausime aziejietiškas užkandėles, ledus ir gėrimus – arbatą su Rytų šalių pagardais bei kavą su kokosų pienu. Dalinsimės patarimais, mėgausimės gurmaniškais patiekalais bei pateiksime jų receptūras.
UAB „Baltic Larus“, veiklą vykdanti Baltijos šalyse, rinkai pateikianti produktus iš plataus asortimento – antienos, triušienos, jautienos ar kalakutienos, – mėgstantiems stebinti kulinariniais šedevrais, pasiūlys šviežią antienos filė bei gurmanišką ir jau pamėgtą vartotojų, sūdytą-parūkytą antienos filė, puikiai tinkamą Azijos virtuvės užkandžiams ruošti.
Ragausime UAB „Reaton“ naujieną – ypatingą žuvies Mahi Mahi filė, kurią gardinsime rapsų žiedais. Prie paukštienos ir mėsos naudosime pasiūlytus „Goma“ ir „Teriyaki“ padažus.
„Big Green Egg Lietuva“ pristatys legendinę keraminę kepsninę, rūkyklą ir krosnį „Big Green Egg“. „Big Green Egg“ rinkoje išsiskiria kaip universaliausia kepsninė. Joje galima gaminti gražiai apskrudusius minkštus mėsos kepsnius arba gardžias žuvis su druskos plutele, jūrų gėrybių patiekalus arba sočius troškinius, traškią duoną ir picą arba rafinuotus desertus! EGG® kepsninėje gaminant geriausius produktus jų skonis įgauna garsiojo išskirtinio subtilumo. Geriausių virtuvės šefų reikalavimai išlieka aukšti. Būtent todėl tiek daug pasaulio pripažintų virėjų lieka ištikimi „Big Green Egg“ kepsninei.
Naujas LRVVKA metinis remėjas UAB „Sanitex“, Promo Cash&Carry“ kvies ragauti ėrienos pjausnio su šonkauliuku, ruošto ant kepsninės, gardinto mini baklažanu ir „Teriyaki“ padažu.
Skanausime „Santa Maria“ rytietiškai virtuvei sukurtus produktus – azijietiškus makaronus su daržovių, krevečių ir kokosų pieno pagardais.
AB „Vilniaus paukštynas“ pateiks inovatyvią vištienos filė, pjaustytą horizontaliai kaip gurmanišką užkandį su „Goma“ padažu.
„Unilever Food Solutions“ vaišins vietnamietiška „Pho“ sriuba ir pristatys valgomuosius ledus, kurie skirti kavinėms ir restoranams, o truputis fantazijos leis sukurti nepakartojamą desertą Azijos tematika.
Desertą su ledais ir saldžiu kokoso kremu gardinsime „Dansukker“ aukščiausios kokybės produktais.
„Farm Frites“ pateiks savas naujoves: ovalias, traškias bulvių lazdeles su įdubimu ir gardžia odele, puikiai tinkančias prie mėsos, paukštienos ir žuvies patiekalų.
„Bonduelle“ naujienos – indoneziškas daržovių mišinys bei ypatingu būdu pjaustytos daržovės - morkų ir pastarnokų duetas, ruoštas „kaip namuose“.
UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“ pristatys malkinę picos krosnį „Valoriani“ ir elektrinę aukštos temperatūros „Pizza Master“ krosnį. Pasidalins Napoletana picos kepimo paslaptimis.
UAB „Sangaida“ vaišins natūraliomis, prancūziškomis, egzotiško skonio „Caraibos“ imbierų sultimis ir pristatys „Serax“ indų kolekciją, turinčią šiuolaikinį ir stilingą požiūrį į spalvas ir formą, įkvėptą gamtos vaizdinių.
UAB „Manjana“ primins apie higienos svarbą maisto gaminimo ir klientų aptarnavino zonose, pristatys optimaliausius sprendimus geriausiems higienos rezultatams pasiekti bei kvies šiltąjį sezoną pasitikti atsinaujinusiems, pasirinkusiems išskirtinį stalo dekorą - servetėles su spauda.
UAB „Jokado projektai“, profesionalai tiek salių puošyboje, tiek virėjų garderobe, pristatys naują stilingą virėjų aprangą.
Renginio metu gamins virtuvės šefai: „Geriausias Lietuvos jaunasis virėjas 2016” II-os vietos laimėtojas – Bernardas Anužis, restoranas „Onorė“; Gediminas Albrichtas, restoranas „Soul&Pepper“; Jevgenij Volkov, „Park Inn by Radisson Vilnius“; Laurynas Bužinskas, Arūnas Stoškus, restoranų grupė „Fortas“; Olga Medveckaja, „Maxima LT“; Aida Matulavičiūtė, „HBH Vilnius“; Mindaugas Mizaras, „Trakų slėnis“; Edvinas Genys, „Unilever Food Solutions“.
Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.