Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

LRVVKA kviečia į susirinkimą-prezentaciją (Panevėžys)

2007-02-20
Опубликовать вашу статью

Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA) virėjus kviečia į prezentaciją, kuri vyks 2007 m. vasario 25 d. 11 val. viešbutyje „Romantic“, Kranto g. 24, Panevėžyje.

Susirinkusiųjų laukia nepaprastai įdomios varžytuvės tarp geriausiųjų Lietuvos šefų:

kurio patiekalas yra skanesnis? kurio patiekalas yra patrauklesnis? kaip pasiseks virtuvės „asams“ susidoroti su „Juodosios dėžės“ užduotimi?

Prisimindami praūžusias Užgavėnes, nuspręsime, kuris virėjas moka iškepti įdomiausius ir skaniausius blynus. O gal pasiūlyti blynai praturtins Jūsų prabangaus restorano meniu?

Įsitikinsime, kad kompanijos „Farm Frities“ siūlomi patiekalai iš bulvių yra skanūs, kokybiški, nešantys pelną, patenkinantys net ir išrankiausių klientų poreikius, jeigu yra laikomasi „10 auksinių taisyklių“, kaip iškepti skaniausias bulvytes.

Sužinosime, kodėl tokie nuostabūs „Santa Maria“ pristatomi grupės „Oscar“ produktai:

Demi Glace produktui – jautienos, ėrienos ir kiaukutinių jūros gėrybių sultinių padažai; Koncentruoti sultiniai Fond – azijietiškas, žuvies, vištienos, daržovių, omarų, žvėrienos, jautienos; Oscar padažai – Berno, Olandiškas, Rudasis, Raudonojo vyno, Grybų, Chili Lime.

Išmoksime, kur galima pritaikyti kompanijos „Reaton“ siūlomas graikiškas „Filo“ ir „Kataifi“ tešlas.

Varžytuvėse naudosime kompanijų „Dasita“, „Arvi kalakutai“, „Danisco sugar“, „Reaton“, „Santa Maria“, „Bonduelle“ ir kt. produktus, kompanijos „Sangaida“ indus.
Dalyvaus kompanijos „Kemitek“, „Neo tekstilė“ ir kt.

Dalyvavimo kaina vienam asmeniui - 30 Lt, LRVVKA nariams – nemokamai.

Norintiems dalyvauti informacija ir registracija tel. (8-5) 272 31 71, 8 611 26658 arba el.paštu zydrune@lrvvk.lt


LRVVKA ir Meniu.lt informacija