Profesionalūs virėjai renginio dalyviams gamins:
Aperityvui
Agurkų-špinatų šaltą sriubą ,,Smaragdinis kremas‘‘, su mėtomis ir migdolais
Užkandžiams
Koldūnus su jogurto-mėtų padažų ir aštria daržovių salsa
Karštas patiekalas renginio metu bus įvairios vištienos keptos grill kepsninėje variacijos:
- Sparnelių peteliai "Tulpės" su rabarbarais ir svarainių uogiene;
- Blauzdelės medaus ir garstyčių padaže;
- Vištienos šašlykas apelsinų ir šaltalankių marinate;
Ir grill sezono hitas
- Kepamosios vištienos dešrelės su garstyčių grūdeliais
Vištiena patiekiama su:
- Dūmo skonio duonos padažu;
- Apelsinų –vyno padažu;
- Medaus-garstyčių padažu
daržovių garnyrais:
- karštų pupelių su sėklomis keptu mišiniu;
- pavasarinėmis daržovių ir vaisių salotomis
Desertui mėgausitės kepsninėje keptu Migdolų pyragu su kokosiniais grietininiais ledais ir aviečių užpilu
Renginio metu taip pat bus gaminama:
- Ėrienos šonkauliukų duetas mėtų marinate su pistacijomis, pateiktas su dūmo skonio rugių ir morkų duona, pagardintą duonos-grietinėlės padažu.
- Vištienos asorti: apelsino pipirų –sviesto skonio rūkyta vištienos krūtinėlė, BBQ padaže marinuotos šlaunelės, vištienos sparneliai, saulėje džiovintų pomidorų marinate, pateikti su rūkytų pomidorų minkštimu, dūmo skonio pomidorų drebučiais, pomidoru padažu bei pomidorų pelenais.
- Ėriuko petukai marinuoti rozmarinų marinatų ir kriaušes – tekilos marinatu, pateikti su aštriai-saldžia kukurūzu burbuole, kukurūzu kremu ir parūkyta kukurūzu salsabei kriaušes-tekilos padažu.
- Dūmo skonio jautienos nugarinė, kiaušinių – vaniles ir Steikhous prieskonių marinate,su keptomis druskoje bulvių rutuliukais, bulvių kremu su topimambais, varškes ir česnakiniu laišku pagardų.
Registracija - Aurelijus.Bagociunas@gmail.com
arba telefonu 8-61625811
Dalyvavimas nemokamas