siūlome
Užkeptų midijų su prieskoninių žolelių sviestu
ir
Midijų su kokoso pienu ir kariu.
~
Karštų mėsos patiekalų asortimentą papildė nauji veršienos ir ekologiškos vištienos patiekalai. Siūlome ragauti
Veršienos kepsnį su trumų aliejumi skaninta polenta, patiekiamą su grūdėtųjų Dižono garstyčių padažu ir daržovėmis
ir
Ekologišką kukurūzinį viščiuką su anties kepenėlių "Foie Gras" padažu, patiekiamą su polenta ir keptais obuoliais.
~
Na o rudeniškam desertui daugumos mūsų lankytojų jau laukiamas ir pamėgtas (kasmet rudens-žiemos sezonui įvedamas į meniu)
Smetoniškai keptas obuolys su medumi ir graikiniais riešutais, patiekamas su karamelės padažu
ir naujas pikantiškas sezono skanėstas:
Girta kriauše (raudonajame vyne virta kriaušė).
~
Prie visų patiekalų pasiūlysime tinkamo vyno arba kitų Jūsų mėgstamų gėrimų.
„Esse” meniu naujienos>>
Valgiaraštis (LT; EN)>>
Skanaukite!
Laukiame Jūsų restorane „Esse"
Gedimino pr. 50/Rotundo2, Vilnius
Tel. (8 5) 210 2511 begin_of_the_skype_highlighting (8 5) 210 2511 end_of_the_skype_highlighting; (8 5) 210 2511 begin_of_the_skype_highlighting (8 5) 210 2511 end_of_the_skype_highlighting, mob. tel. 8 686 00488
info@esse.lt
www.esse.lt