Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Kursai „Banketiniai ir furšetiniai patiekalai italų virtuvėje“

2007-11-06
Опубликовать вашу статью

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA) kviečia virėjus į italų akademijos „Alma“ profesionalų tobulinimosi kursus. Kursai vyks lapkričio 13, 14, 15 dienomis, nuo 9 iki 17 val., „Baltic Master“ mokymų centre, Vilniuje (S. Dariaus ir S. Girėno g. 175).

Kursų tema:
„Banketiniai ir furšetiniai patiekalai italų virtuvėje“
Per dieną bus pagaminama apie 10 pavyzdinių patiekalų.
Kursuose mokoma ne tik gaminti patiekalus, derinti prie jų vyną, bet ir kūrybiškai mąstyti, sukuriant unikalius šedevrus. Kiekvienam besimokančiajam skiriamas individualus dėmesys, išsamiai atsakoma į visus pateiktus klausimus.

Išklausiusiems kursus yra išduodamas akademijos „Alma“ atestatas.

Kursų kaina – 1100 Lt
LRVVKA nariams – 1000 Lt

Tiems, kurie dalyvavo kursuose „Itališkos virtuvės pagrindai“ , „Mėsa itališkoje virtuvėje“ ar „Žuvis italų virtuvėje“ – taikomos nuolaidos!

Registracija ir informacija tel.: (8 5) 2723171, +370 616 85955.

Akademija „Alma“ – vienas iš garsiausių pasaulyje itališkos virtuvės mokymo centrų, priklausantis Europos viešbučių ir turizmo mokyklų asociacijai (Liuksemburgas), kuri vienija 364 narius iš 44 pasaulio šalių. Čia ugdomi tik aukščiausio lygio profesionalūs virtuvės šefai ir konditeriai. Akademijos mokytojai – pasaulyje pripažinti tarptautinių konkursų nugalėtojai, italų virtuvės meistrai ir ekspertai, priklausantys Italijos technologijų ir mokslo komitetui.

Šiuose k ursuose dėstys akademijos „Alma“ profesionalus dėstytojas Luigi Taglienti, dirbęs šefu ir šefu-konditeriu Italijos viešbučiuose ir restoranuose. Luigi Taglienti yra baigęs Italijos Viešbučių ir Restoranų Institutą “I.P.S.S.A.R.T. di Finale Ligure“. Šiuo metu yra viešbučio “La Meridiana di Garlenda Relais & Chateaux” restorano šefas.

LRVVKA ir Meniu.lt informacija