Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Kovą Vilniuje vyks kursai „Itališkos virtuvės pagrindai“ ir „Mėsa itališkoje virtuvėje“

2007-02-16
Опубликовать вашу статью

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA)kviečia virėjus į italų akademijos „ALMA“ profesionalų tobulinimosi kursus, kurie vyks „Baltic Master“ mokymo centre, Vilniuje, Dariaus ir Girėno g. 175.

Itališkos virtuvės pagrindai
Kursai vyks kovo 5, 6, 7 d., nuo 9 iki 17 val.
Tema: Itališkos virtuvės pagrindai: pirmieji patiekalai (pasta, ryžiai, sriuba), žuvies, mėsos patiekalai, desertai. Kiekvieną dieną pagaminama apie 10 pavyzdinių patiekalų.
Kursų kaina - 1100 Lt
LRVVKA nariams – 1000 Lt

Mėsa itališkoje virtuvėje
Kursai vyks kovo 8, 9, 10 d., nuo 9 iki 17 val.
Tema: Mėsa itališkoje virtuvėje: nuo užkandžių iki banketinių patiekalų. Per dieną pagaminama apie 10 pavyzdinių patiekalų.
Kursų kaina - 1100 Lt
LRVVKA nariams – 1000 Lt

Dalyvaujantiems kursuose „Itališkos virtuvės pagrindai“ ir „Mėsa itališkoje virtuvėje“ – kiekvieni kursai kainuos tik po 1000 Lt

Ateityje bus organizuojami 3 dienų seminarų ciklai – „Žuvis itališkoje virtuvėje“ bei „Itališki desertai“. Tiems, kurie dalyvaus kursuose „Itališkos virtuvės pagrindai“ ar „ Mėsa itališkoje virtuvėje“, ateityje bus taikomos nuolaidos.

Išklausiusiems kursus yra išduodamas akademijos ALMA atestatas.

Registracija ir informacija tel.: (8 5) 2723171, 8 611 26658.


Apie akademija „ALMA“
Akademija „ALMA“ – vienas iš garsiausių pasaulyje itališkos virtuvės mokymo centrų, priklausantis Europos viešbučių ir turizmo mokyklų asociacijai Liuksemburge, vienijančią 364 narius iš 44 pasaulio šalių. Čia ugdomi tik aukščiausio lygio profesionalūs virtuvės šefai ir konditeriai. Akademijos mokytojai – pasaulyje pripažinti tarptautinių konkursų nugalėtojai, italų virtuvės meistrai ir ekspertai, priklausantys Italijos technologijų ir mokslo komitetui.

Kursus Lietuvoje ves Silvio Salmoiraghi – akademijos „ALMA“ profesionalus mokytojas, itališkos virtuvės populiarintojas Strasbūre, Paryžiuje, Tokijuje, Milane, Dubline.
Sausio mėn. pabaigoje Silvio Salmoiraghi dalyvavo pasaulinio masto „Bocuse d’Or 2007“ konkurse kaip vienas iš 24 geriausių pasaulio virėjų.

Akademijos „ALMA“ atstovas Lietuvoje – „N & G Communication“.


LRVVKA ir Meniu.lt informacija