Dalyvavimas su vaikais būtinas, nes pačius mažiausius triukšmadarius
užims ir pamaitins ekologišku sveiku maistu pasakų bei žaidimų Fėja.
„Žaliajame slėnyje" ekspertas atkuria senųjų Mėmelio restoranų
garsiuosius valgius ir gėrimus.
1. Spalio 22 d. - Sveika mityba. Kaip mūsų dienomis galima ir būtina sveikai maitinti vaikus ir jaunimą
2.
Spalio 29 d. - Lietuvos kulinarijos paveldas. Aukštoji virtuvė. Kas
yra Lietuvos aukštuomenės: didikų, bajorų ir dvarininkų valgiai, kaip
jie būdavo patiekiami
3. Lapkričio 5 d. - Mitybos mitai, legendos ir
mulkinimai. Kodėl parduotuvėse maisto prekių iš vis nėra, o tik
sveikatai pavojingi surogatai.
4. Lapkričio 12 d. - Lietuvos
kulinarijos paveldas. Žemoji virtuvė. Lietuvos kaimo kulinarijos paveldo
gausa ir įvairovė. Ar tikrai cepelinai yra ne lietuvių valgis
5.
Lapkričio 19 d. - Lietuvos kulinarijos paveldas. Klaipėdos krašto
virtuvės siurprizai ir gausa. Kokia yra autentiška Klaipėdos krašto
virtuvė
6. Lapkričio 26 d. - Lietuvos svaigieji gėrimai. Kodėl nebemokame gamintis degtinės, karčiųjų ir saldžiųjų trauktinių
7.
Gruodžio 3 d. - Lietuvos medžioklės ypatumai. Kas nutiko, kad šiandien
medžiotojai nemoka gaminti žvėrienos ir laukinės paukštienos
8.
Gruodžio 10 d. - 6 tūkstančius metų lietuviai mokėję valgyti žuvį, mūsų
dienomis jau nebemoka. Kuršių žuvies valgiai nuo seniausių laikų iki
mūsų dienų
9. Gruodžio 17 d. - Lietuviškos giros - geriausias vaistas nuo įvairiausių ligų