-
Gaivių salotų su Serrano kumpiu
Pagardintų rukola, vyšniniais pomidoriukais ir prancūzišku užpilu
-
Karštų jūros gėrybių salotų
Karališkos krevetės, kepta lašiša, midijos, cukinija, šparaginės pupelės, pagardinta kvapnių žolelių užpilu
-
Gruzdintų sūrio trikampėlių
Su „1000 salų“ padažu
-
Pikantiškų jautienos juostelių
Su „Feta“ sūriu įdarytais pomidorais
-
Kepto baklažano
Su pomidorais ir “Mozzarella” sūriu
-
Keptos sterko filė
Su kvietinių perliukų ir burokėlių pagardu
-
Karamelizuotos kalakuto filė
Su karštomis „Sombrero“ daržovėmis ir bulvių – salierų kremu
-
Keptos kiaulės nugarinės kepsnio.
Su prancūziškų morkyčių ir salierų pagardu, krosnyje keptomis bulvėmis