Restorane „The Oopen pasta @
grill“dėmesį patraukia nedidelė atvira virtuvė, kurioje
lankytojams matant bus ruošiami kepsniai ir kiti patiekalai.
Restorano valgiaraštyje akcentuojami makaronų patiekalai ir mėsos
bei žuvies kepsniai. Makaronų maža porcija kainuoja 13 Lt, o
didelė porcija 18 Lt. Idomu tai, kad lankytojas gali pats pasirinkti
iš 4 rūšių makaronų ir juos derinti su skirtingais padažais ir
kitais priedais. Ta pati taisyklė galioja ir renkantis kepsnius –
pasirinkus kepsnį, galima rinktis norimą padažą ir
garnyrą.
Gegužės 31 d. įvyko oficialus viešbučio „Ibis
Kaunas Centre“ atidarymas. Atidarymo ceremonijoje dalyvavo „Ibis“
viešbučių tinklo vadovai iš Prancūzijos, Kauno miesto meras ir
savivaldybės atstovai, Japonijos ambasados delegacija. Ypatingas
vakaro svečias buvo Japonijoje ir visame pasaulyje pagarsėjęs suši
meistras Kensaku Yoishida, užimantis svarbias pirmininko pavaduotojo
pareigas Japonijos Nacionalinėje SUSHI federacijoje. Suši meistras
trumpo seminaro metu pristatė suši atsiradimo istoriją bei gamybos
ypatumus. Vėliau, smalsiai stebint visiems susirinkusiems, Kensaku
Yoishida mikliai rankomis gamino nigiri sušius. Japonišką
maistą papildė japoniški gėrimai – slyvų vynas, 3 rūšių
sakė, japoniškas alus. Ieškantiems ramybės buvo įrengtas
japoniškas arbatos kambarėlis, kuriame buvo galima susipažinti su
arbatos gamybos ceremonija.
„Ibis Kaunas Centre“
priklauso tarptautinei viešbučių grupei „Accor hotels“, kuri
vienija 15 skirtingų įvairaus lygio viešbučių tinklų bei apie
4200 viešbučių 90-yje pasaulio šalių. Lietuvoje šiam tinklui
dar priklauso aukštesnės klasės „Novotel“ viešbutis Vilniuje.
„Ibis“ viešbučių tinklo reklaminis šūkis: „Kokybiškas
poilsis už geriausią kainą“.
Vytautas Mickevičiaus
tekstas ir nuotraukos.
Meniu.lt informacija