Galite rinktis vieną iš mūsų siūlomų meniu, arba skambinkite 8 600 86491 ir sudarysime individualų meniu, pagal Jūsų poreikius!
Siūlomi meniu:
Pirmas variantas
Užkandžiai
- Jautienos rostbifas su raudono vyno padažu;
- Sūdyta lašiša su sviestuku ir krapais;
- Krostini su jautienos rostbifu ir baravykų kepurėlėmis;
- Sūdytos lašišos suktinukai;
- Vištienos paštetas su žaliomis pistacijomis;
- Putpelių kiaušiniai su raudonaisiais ikrais;
- Sluoksniuotos tešlos kepinukai su grybais ir su lašiša;
- Kepta sprandinė su slyvomis;
- Įvairios salotos skanintos apelsinais ir pinijų riešutais;
- Salotos su gražgarstėmis, ožkos sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais.
Karštieji patiekalai
- Vištienos "saltimboka" su serano kumpiu ir šviežiu šalaviju;
- Sviestažuvės file su balto vyno- midijų padažu;
- Garnyras: garintos daržovės, virti ryžiai, bulvių kroketai.
- Desertai: Šventinis tortas viskio skonio.
Antras variantas
Užkandžiai:
- Jautienos liežuvio suktinukai su kepta duona ir krienų padažu;
- Sūdytos lašišos suktinukai;
- Krostini su jautienos rostbifu ir baravykų kepurėlėmis;
- Serano kumpis su melionais ir parmezano drožlėmis;
- Tigrinių krevečių vėrinukas su ožkos sūriu;
- Kiaušinių ir ančiuvių pyragas su filadelfijos sūriu;
- Gražgarstės salotos su tigrinėmis krevetėmis ir saulėje džiovintais pomidorais;
- Itališka daržovių užkanda „Antipasta” su mėlynųjų pelėsių sūriu;
Desertai:
- Rankų darbo triufeliukai (dvi rūšys)
- Šimtalapis.
Daugiau informacijos www.medininkai.lt
Tel: +370 600 086491
El.Paštas: medininkai@medininkai.lt