Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Druskininkuose – pirmasis SPA maisto baras Lietuvoje (Druskininkai)

2007-11-01
Опубликовать вашу статью

Druskininkuose įsikūrusiame sveikatinimo centre „SPA Vilnius“ duris atvėrė pirmasis Lietuvoje sveiko maisto SPA baras. Čia svečius pasitinka jauki aplinka, rami muzika ir unikalus meniu: naudojami traškių, minkštų, trintų ir pjaustytų, lengvai termiškai ir skirtingai apdorotų produktų deriniai bei mineralinis vanduo. Tik SPA bare galima paskanauti specialiai „SPA Vilnius“ sukurtų vaistingųjų žolelių arbatų su mineraliniu vandeniu.

„SPA baras, kartu su procedūrų kompleksu, sudaro bendrą erdvę, kurioje žmogus gali pasimėgauti ne tik voniomis ir masažais, bet ir sveiku, ekologišku, skaniu maistu, gaminamu vadovaujantis SPA filosofiją, - sako „SPA Vilnius“ rinkodaros vadovė Eglė Rukšėnaitė. – Kurdami SPA meniu siekėme, kad svečių geri pojūčiai nesibaigtų užvėrus SPA centro ar masažo kabineto duris, juo labiau, kad subalansuotas, lengvas maistas – viena iš sudedamųjų geros sveikatos dalių, jo gamybai naudojami ne tik natūralūs, švieži produktai iš gamtos, bet įdedama daug meilės“.

Naujajame SPA bare galima paragauti vertingiausių grybų - triufelių, baravykų karpačio, taip pat – rūkytos antienos, jauno veršiuko mėsos, natūralaus rausvojo tuno, lašišos, šv. Petro žuvies, įvairių sriubų asorti, verdamų naudojant mineralinį vandenį, paukštienos ir kiaulienos patiekalų. O prie vyno taurės siūloma natūralių pelėsinių sūrių ar trijų skonių Karališkųjų alyvuogių. Galima pasimėgauti švelnaus skonio, tik šiame SPA bare gaminamais, desertais iš natūralių produktų: duonos, grietinėlės, kiaušinių, sūrio. Čia taip pat galima paskanauti „SPA Vilnius“ restorano kepykloje iš ekologiškų produktų gaminamų ypatingo skonio šviežių bandelių ir duonos gaminių.

„SPA maistas - sveikas, natūralus ir netradicinis. Ruošdami jį, pasitelkiame neįprastus derinius, iš kurių gaunama tikra skonio magija: sūraus ir saldaus, aštraus ir švelnaus derinys“, - dalijasi savo kulinarinėmis paslaptimis SPA baro meniu sukūręs „SPA Vilnius“ virtuvės vadovas Tomas Rimydis, pats propaguojantis natūralų gyvensenos būdą. Pasak dešimties metų darbo patirtį turinčio „SPA Vilnius“ virtuvės šefo, yra didelis skirtumas tarp sveiko maisto ir SPA meniu: sveikas maistas dažnai būna neskanus, o SPA maistas – visuomet skanus ir nesunkus, jo pavalgius galima bėgioti ir atlikti fizinius pratimus.

SPA baro virtuvėje puoselėjamos ir lietuviškų patiekalų tradicijos: valgiaraštyje gausu šviežių salotų, natūralių daržovių, patiekalų su vietos miškuose rinktomis gėrybėmis. Daržovės, uogos ir grybai patiekalams gaminti perkami tik iš ekologinių ūkių. „Sveiką, autentišką Dzūkijos maistą palankiai vertina ir svečiai iš kitų šalių, todėl nutarėme būtinai jį įtraukti į SPA baro meniu“, – pabrėžia E.Rukšėnaitė.

Sveikatinimo centras „SPA Vilnius“ įkurtas 2003 m., sanatorijos „Vilnius“ bazėje. Centrą sudaro SPA centras su gydomosiomis ir grožio, atsipalaidavimo procedūromis, mineralinio vandens baseinu ir pirčių kompleksu, treniruoklių salė, restoranas, sveiko maisto SPA baras, keturių žvaigždučių viešbutis, 800 vietų konferencijų centras, laisvalaikio centras „Atlantida“ su 6 takelių boulingu ir to paties pavadinimo kavine. 

Daugiau apie viešbutį>>

„SPA Vilnius“ informacija