Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Ant Europos architektūros paminklų stogų dygs laikini restoranai

2011-03-31
Опубликовать вашу статью

Jau poryt, balandžio 1 d., ant Jubiliejaus parko (Parc du Cinquantenaire) pastato stogo Briuselyje atsiras netikėtas objektas – laikinas originalaus dizaino restoranas Kubas, apsistosiantis čia ne daugiau nei 3 mėn.

Kubai iki šių metų pabaigos apsilankys dar keturiuose Europos miestuose - Stokholme, Maskvoje, Ciuriche bei Milane, kur taip pat bus įrengti ant pastatų stogų ir kurių gyventojus bei svečius žada nustebinti iki šiol nematytais populiarių vietų rakursais,  įspūdinga atmosfera bei fantastiškais skoniais.

Ši netradicinė buitinės technikos gamintojo „Electrolux“ idėja paremta noru suteikti nepakartojamų įspūdžių bei įkvėpti žmones pačius eksperimentuoti rengiant vaišes savo šeimai ir draugams.

140 kv.m ploto Kube, kurio 50 kv. m. užima išorinė terasa, svečiams bus skirta 18 vietų. Atvykus, Kubas bus atidarytas pasigrožėti aplinkui esančia panorama, o  prasidėjus gaminimo sesijai, iš viršaus į centrą nusileis stalas, prie kurio sėdėdami svečiai galės stebėti patiekalų kūrimo procesą, labiau primenantį bendravimą su draugais, nei lankymąsi įprastame restorane. Pavalgius stalas vėl pakils ir svečiai bus kviečiami bendrauti gurkšnojant kokteilius. Moderniausios garso ir šviesos sistemos sukurs tinkamiausią atmosferą konkrečiam renginiui. Taip pat Kubų svečiai bus kviečiami dalyvauti specialiai tam miestui pritaikytuose renginiuose, apjungiančiuose madą, muziką ir skonį.

„Electrolux“ Kubai svečiams pasiūlys ne tik unikalią ragavimo patirtį, bet ir galimybę betarpiškai bendrauti ir mokytis iš geriausių virtuvės šefų bei mados profesionalų.

Kiekviename mieste pietus, vakarienes ir savaitgalio priešpiečius lankytojams pagal savo ypatingus receptus ruoš garsūs vietiniai šefai. Jiems pagaminti bus naudojami vietiniai maisto produktai bei profesionalų labiausiai vertinami prietaisai – kombinuotos garų orkaitės, indukcinės kaitlentės ir kt. Pasidalindami savo paslaptimis, virtuvės šefai parodys, jog turint reikiamą įrangą, sukurti ypatingus įspūdžius nėra sunku ar brangu.

AZ communications informacija