Этот веб-сайт использует файлы cookie. Продолжая использовать веб-сайт, вы соглашаетесь с нашей Политикой использования файлов cookie. Более подробная информация о файлах cookie.

Принять
+ Предложить ресторан
Новости

Tofu su sojų pupelių varškės sūriu

2018-12-03
Поделитесь своим рецептом

Nekaloringas, turintis daug baltymų, lengvai paruošiamas šildantis ir sveikas patiekalas šaltiems žiemos vakarams.

INGREDIENTAI
~150g tofu
1/4 paprikos
Kelių griežinėlių cukinijos
Įvairių prieskonių (ciberžolė, česnakų miltelių, rūkytos paprikos, kario ir žolelių prieskonių)
Šlakelio sojos padažo
Žiupsnio druskos
Šaukštelio pomidorų pastos
Šaukšto moliūgų tyrės (nebūtinai)

GAMINIMAS (20 - 30 min)

1. Lėkštėje ar dubenėlyje tofu sutriname šakute. Papriką ir cukiniją smulkiai supjaustome, dedame į keptuvę su šiek tiek aliejaus ir pakepame kelias minutes. Sudedame trintą tofu, viską išmaišome. Dedame prieskonius, druską, sojos padažą, pomidorų tyrę, išmaišome ir pakepame. Įdedame šaukštą moliūgo tyrės, vietoj to galima paprasčiausiai įpilti šlakelį vandens.

2. Patiekiame su šviežiomis ar keptomis daržovėmis, avokadu. Skanaus!

 

Recepto autorius: Follow your spoon