INGREDIENTAI
apie 150g mėgstamų makaronų (aš naudojau spaghetti);
gabalėlio burratos sūrio;
3 skiltelių česnako;
žiupsnelio čili dribsnių;
2 v.š. balzaminio acto kremo (balzaminės glazūros);
saujos šviežių bazilikų (aš turėjau violetinių mikro bazilikų, bet skonis bus tikrai toks pat ir su paprastais);
druskos;
šlakelio kokybiško alyvuogių aliejaus.
GAMINIMAS
1. Makaronus išverdame al dente.
2. Česnaką supjaustome riekelėmis.
3. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame česnaką bei čili dribsnius, kepame apie minutę.
4. Dedama išvirusius makaronus, pilame balzaminio acto kremą. Viską labai gerai išmaišome.
5. Dedame į lėkštę, plėšome buratos sūrį, barstome šviežiais bazilikais ir jei trūksta – druska.