INGREDIENTAI
Vištienos (aš naudojau šlaunelių mėsą)
Žalių šparaginių pupelių - didelė sauja
Sojos pupelių - pusę stiklinės (galima naudoti kitas mėgstamas pupeles)
Šlakelio laimo sulčių
3 skiltelių česnako
1 nedidelės raudonos paprikos
8-10 vyšninių pomidoriukų
Pusės saldžiosios bulvės
2cm imbiero gabaliuko
1 nedidelio mėlynojo svogūno
Saujos kepintų žemės riešutų
Poros stiklinių jau virtų basmati ryžių/stiklinės nevirtų
Druskos, pipirų, ryžių prieskonių
Sojos padažo ~2 šaukštai
Saldžiarūgščio čili padažo ~3šaukštai
GAMINIMAS
1. Vištieną užmarinuojame ir išsikepame taip, kaip mėgstame ? aš marinavau indiškuose prieskoniuose kartu su graikišku jogurtu ir kepiau orkaitėje ;))
2. Išsiverdame ryžius, pagardiname sviestu bei ryžių prieskoniais - man liko ryžių iš praeitos dienos, tai juos puikiai sunaudojau ?
3. Saldžiąją bulvę nulupame, supjaustome kubeliais ir pakepiname orkaitėje, kol gabaliukai suminkštės
4. Smulkintą svogūną, česnaką, imbierą bei papriką pakepiname aliejuje, kurį mėgstate
5. Į keptuvę keliauja pomidoriukai, o jiems apšilus ir šparaginės pupelės ?
6. Visoms daržovėms suminkštėjus sumaišome daržoves su ryžiais, sojos/kitomis pupelėmis, pagardiname druska, laimo sultimis, pipirais, sojos ir čili padažais ?
7. Patiekiame su vištiena bei pabarstome riešutais