TRUMŲ FIESTA
Aperityvas
Focaccia su juodaisiais trumais, rozmarinų ir baltųjų trumų alyvuogių aliejumi
Amuse-bouche
„Macaroons“ su gorgonzola sūriu ir baltųjų trumų griežinėliais
Šaltas užkandis
Ančių foie gras paštetas su juodaisiais trumais, karamelizuotomis figomis ir trumų
bei baltojo vyno želė
Sriuba
Topinambų veloute su trumų svieste keptomis jūros šukutėmis ir ožkos sūrio espuma bei baltųjų trumu griežinėliais
Karštas užkandis
Risotto su juodaisiais trumais, miško grybais bei pashot kiaušiniu Reggiano parmezano sūrio plutelėje
Pagrindinis patiekalas
Keptas jūros liežuvis su baltaisiais trumais, erškėto juodaisiais ikrais ir béarnaise trumų padažu
Desertas
Baltojo šokolado šerbetas su akacijų medumi ir juodaisiais trumais
Gurmaniškų skonių gerbėjus kviečiame į ypatingą trumų degustacinę vakarienę, kuri vyks lapkričio 15 d. Imperial restorane.
Trumų medžioklės sezono atidarymo proga, tiesiai iš Italijos Marche regiono vakarienės išvakarėse atkeliaus ką tik sumedžioti juodieji ir baltieji trumai.🔎
Šios vakarienės metu galėsite mėgautis išskirtiniais patiekalais, kuriuose subtiliai dominuos šviežių, šių metų derliaus trumų skonis, sukuriantis išskirtinį gurmanišką potyrį.
Imperial restoranas pelnė prestižinį „World Luxury Restaurant Awards 2023“ apdovanojimą kaip geriausias Rytų Europos regiono „Fine Dining Cuisine“ restoranas, išsiskiriantis nepriekaištingu aptarnavimu bei aukščiausios kokybės virtuve, užburiančia net ir išrankiausius lankytojus.
Data: Lapkričio 15 d. 18:30val.
Imperial restoranas
Nepamirškite rezervuoti staliuko iš anksto: imperialrestoranas.lt/reserve
Atraskite tikrą gurmanišką patirtį!