Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Pasākumi

GASTRONOMIJOS SAVAITĖ | Rib Room

Novembris 07, Ce, 17:00

Šiais metais „Lietuvos gastronomijos savaitės“ vakarienėse šefas Miroslav Styčinskij kviečia atrasti lietuviškos virtuvės grožį per specialiai sukurtą meniu.

Mūsų meniu – tai kelionė laiku, kurioje susilieja senosios lietuviškos tradicijos su šiuolaikiniais virtuvės vėjais.
Mes pasirinkome tai, kas mus žavi ir ką vertiname patys – kokybiškus, vietinius produktus, švelnias ir suprantamas skonių kombinacijas.

Siekiame derinti praeitį su dabartimi, siūlydami patiekalus, kurie gerbia tradicijas, bet tuo pačiu įkvepia šiuolaikiniams skoniams.

Gastronomijos savaitės degustacinis meniu:

PASITIKIMO GĖRIMAS – Voruta “ Blossom”
Komplimentas prie vyno: Obuolių skiltelės su mėta.

KARŠTAS UŽKANDIS
Upėtakio filė kepta su rabarbarais, čiobreliais, burokėlių lapais ir daigais.
VORUTA Natūralus rabarbarų vynas.

KARŠTAS PATIEKALAS I
Lėtai virta vištienos krūtinėlė, patiekiama su obuolių padažu, meduje keptomis morkomis ir moliūgų kremu.
VORUTA Natūralus obuolių vynas.

KARŠTAS PATIEKALAS II
Anties krūtinėlė (confit) su raudono vyno ir vyšnių padažu, baltame vyne marinuotomis kriaušėmis ir apelsinais, ir bulvių koše su lazdyno riešutais
VORUTA Natūralus vyšnių vynas.

KARŠTAS PATIEKALAS III
Jautienos steikas, patiekiamas su PORTO vyno ir aronijų padažu, saldžių bulvių blyneliu, keptais vyšniniais pomidorais ir smidrų ryšulėliais su porais
VORUTA Natūralus aronijų vynas.

DESERTAS
Ant griliaus keptas varškės sūris su medumi, granatų padažu, šviežiomis uogomis ir varškės kremu
VORUTA Natūralus granatų vynas.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur.

Degustacijų pateikimo laikas lapkričio 4 - 10 dienomis:

I – V 17:00 – 22:00

VI – VII 14:00 – 21:00

Staliukų rezervacija:

+370 (0-618) 49536

info@ribroom.lt

Šeimyniškių g. 1, VILNIUS
Restorānu karte