Žurnalo „Geras skonis“ vasaros numeryje rasite:
Nuolatiniame straipsnių cikle „Kulinarijos guru“ aprašomi garsiausi, įdomiausi ir ekscentriškiausi pasaulio kulinarai ir maisto kritikai. Šį kartą – tai britas Fergusas Hendersonas, žymus ne tik tuo, jog visame pasaulyje išpopuliarino „valgymo nuo nosies iki uodegos“ filosofiją, išugdė daugybę puikių virtuvės šefų ir išgarsino britų virtuvę labiau nei bet kuris kitas kulinarijos meistras, bet ir tuo, kad daugeliui tapo pavyzdžiu, kai, išgirdęs negailestingą diagnozę, nepasidavė, stojo į lemtingą kovą ir laimėjo... ne tik garbingus apdovanojimus, bet ir tai, kas svarbiausia, – naują gyvenimą.
„Muzika ir maistas – labai glaudžiai tarpusavyje susiję dalykai. Tai penas sielai ir penas kūnui. Nuo seniausių laikų tiek opera, tiek baletas buvo siejami su mėgavimusi maistu: vienokie patiekalai puotose būdavo patiekiami prieš pasirodymus, kitokie – jiems pasibaigus“... – apie dvi neatskiriamas sritis rubrikoje „Namų skonis“ kalba žymi solistė, operos primadona Nomeda Kazlaus.
„Gėrimų“ skiltyje karaliauja rožiniai vynai. Ar žinojote, kad rožinio vyno pasaulyje tik vienas gėrimas vertas palyginimo su deimantu? Apie tai ir apie nepaprastas rožinio vyno ypatybes rasite straipsnyje „Naujas trečiasis brolis“. Be kita ko, ruošiantis vasaros iškylai, bus lengviau išsirinkti pirkinius...
Ir dar... Geriausių pasaulio restoranų sąrašas. 2014 metų Lietuvos vyno čempionato nugalėtojai. Daugybė įdomių faktų apie paslaptinguosius perlus. Beprotiškos vakarienių idėjos, ateities virimo laboratorija ir keletas receptų, jei nuspręstumėte vasaros skoniais pasivaišinti namuose. Žiupsnelis jausmų, įkvėpimo, grožio ir gaivos...
Malonaus Jums skaitymo!